Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy olyas valakit szeretek aki már nincs az élők sorában?
Részvétem.
Talán az idő majd enyhíti, de egy fokig gondolom mindig ott lesz a fájdalom. Nem tudom, ilyet én még nem éltem meg. De kívánom hogy jobb legyen neked.
Nyugi, majd észre fogod venni idővel h a másik nemből mások is vannak, nézegetni fogod őket, meg fog tetszeni valaki, így megy ez! vagy közeledni fog vki feléd és ez tetszeni fog, el fogod felejteni!
de azért annyit próbálj megtenni, h nem gondolsz rá annyit. próbáld úgy venni h az illető soha nem is létezett. tudom, nehéz, de ha teljesen elfelejted, azzal senkinek nem ártasz, és mivel már szegény nem él, nem lesz neki se jobb, se rosszabb attól h hogyan viszonyulsz hozzá. viszont neked is és a környezetednek is talán jobb lesz ha túlteszed magad rajta.
Azért el nem kell felejteni!
Fogadd az én részvétemet is :(
6-os vagyok megin, meg is van!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__1846429-mily..
Próbálj meg nem gondolni rá,ismerkedj,járj társaságba.
Ez nem egyszerű és nem is valami nagy ötlet,de maximum ez segít,más nem.
Ha folyton ragaszkodsz ahhoz,hogy mindig rá gondolj,sosem fogod túltenni magad rajta.
Részvétem!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!