Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs sose orgazmusom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sose orgazmusom?

Figyelt kérdés

Mióta a párommal együtt vagyok sose volt még orgazmusom,ő az első nekem,de úgyse tudtam elmenni ha ujjazott vagy aktus közben pedig végképp nem.De élvezem az együttlétet nsgyon is,de orgazmusom nincs:( Nyalni csak az elején csinálta,akkor se sokáig,aztán bizonyos okok miatt nem engedtem neki,meg nekem kicsit frusztráló érzés és nem tudom magam elengedni szex közben,talán ez lehet a baj.

Mit tegyek,hogy ez változzon?

2012. szept. 5. 17:08
 1/3 A kérdező kommentje:
nem,más fertőzésem volt.
2012. szept. 5. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad a kérdést. Nem engeded el magad eléggé.

Ha adhatok egy tanácsot... Nekem ugyan nincs ilyen problémám jelenleg, de! A hétvégi, baráti társasággal beszélgetős este után, ahol mindketten megittunk 1-2 pohár bort (nem részegedünk le, még jóformán be sem "csiccsentünk"), sokkal jobban elengedem magam szex közben.

Feltételezem kikapcsol az agyam, az aktuális problémákról pár órára meg lehet feledkezni, az alkoholnak is jótékony stresszoldó hatása van, és könnyebb ráhangolódni erre is.

Talán kipróbálhatnád...

2012. szept. 5. 17:57
 3/3 anonim válasza:
szeresd meg magad, próbmáld meg egyedül csinálni, ha egyedül megy vele is fog
2012. szept. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!