Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MIért nincs orgazmusom?...

MIért nincs orgazmusom? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Már vagy 6 éve masztizok, de nem sikerül eljutnom az orgazmusig. Azt hallottam, hogy úgy lehet elérni legkönnyebben, ha csak a csiklót izgatjuk. De nekem úgy nem megy, mert nekem az nem jó érzés, hiába vagyok nedves, ha erősen csinálom, akkor kellemetlen, ha gyengén, akkor meg semmit nem érzek. ÉN nem csak a csiklómat szoktam izgtani, hanem a nagyajkakat is, kisajkakat is... és az jó is, a végén jön egy jó érzés, de semmi extra, csak egy másodpercig tart, és biztosan nem ez az orgazmus, mert semmi remegés, semmi jajj de jó érzés... MI lehet ez az érzés? Pedig ezután érzékenyebb lesz a csiklóm, tehát olyan lesz utána, mintha orgazmusom lett volna. De ez biztos nem az. Mi lehet a baj? 17/L
2011. júl. 4. 17:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon sok lány nem tud elmenni a maszturbálástól mert kellemetlen a számukra nem élvezik annyira.Ezen csak egy férfi tud segíteni :)
2011. júl. 4. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
pl én szivessen segittek :P
2011. júl. 4. 18:07
 3/14 Miss Cicca válasza:
Próbáld ki az ujjazást! Én sem tudok elmenni, ha a csiklómat izgatom. Csak hüvelyi orgazmusom volt, semmi gond nincs ezzel, ugyanis a lányok többsége pontosan ezért nem tud szex közben eljutni az orgazmusig, mert nem képesek a hüvelyi eredetű orgazmusra, csak a csikló eredetűre. A csiklót meg kevés pasi veszi kezelésbe szex közben! Szóval fel a fejjel és élvezd ki a szexet, ha van párod, ha nincs játsz az ujjaiddal ;-)
2011. júl. 4. 18:46
 4/14 anonim válasza:
91%

Szívesen segítek ha gondolod.

Volt már dolgom ilyennel, merrefelé laksz?

2011. júl. 7. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
De utálom az ilyen bunkókat,akik minden topicban ajánlgatják magukat...amúgy ezzel csak magadat járatod le,biztos nincs,aki dugjon veled.
2011. júl. 7. 20:32
 6/14 anonim válasza:
a kitartásoddal van a baj...toljab hevesebben és tovább, jönni fog az orgazus hidd el...
2011. júl. 7. 21:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyszerü a dolog pedig..Ha mindenkinek sikerülne az orgazmus csupán maszturbálással,akkor nem is lenne szükségünk partnerre,igy meg is óvnánk magunkat rengeteg bonyodalomtól..
2011. júl. 8. 10:45
 8/14 anonim válasza:
na igen .. ehhez egy társ kell. :)
2011. júl. 8. 14:52
 9/14 Zzé válasza:
Mi lenne, ha nem magad csinálnád, hanem kersnél egy tapasztalt társat?
2011. júl. 8. 17:37
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Valóban, várok, amíg megtalálom az igazit (nem fogok bárkivel összefeküdni csak orgazmus céljából). Akkor majd hátha sikerül.

13:28 pedig elhúzhat a jó büdös p*csába. Kitalálom:utoljára anyucikád csókolt meg, mielőtt elmondta az esti mesét.

2011. júl. 8. 19:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!