Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » MIért nincs orgazmusom?...

MIért nincs orgazmusom? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Már vagy 6 éve masztizok, de nem sikerül eljutnom az orgazmusig. Azt hallottam, hogy úgy lehet elérni legkönnyebben, ha csak a csiklót izgatjuk. De nekem úgy nem megy, mert nekem az nem jó érzés, hiába vagyok nedves, ha erősen csinálom, akkor kellemetlen, ha gyengén, akkor meg semmit nem érzek. ÉN nem csak a csiklómat szoktam izgtani, hanem a nagyajkakat is, kisajkakat is... és az jó is, a végén jön egy jó érzés, de semmi extra, csak egy másodpercig tart, és biztosan nem ez az orgazmus, mert semmi remegés, semmi jajj de jó érzés... MI lehet ez az érzés? Pedig ezután érzékenyebb lesz a csiklóm, tehát olyan lesz utána, mintha orgazmusom lett volna. De ez biztos nem az. Mi lehet a baj? 17/L
2011. júl. 4. 17:49
1 2
 11/14 anonim válasza:
jól értem h te 11 éves korod óta masztizol??? o.O
2011. júl. 9. 00:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Én segithetek elmenni a legfölsőbb szintekig :D

17/f

2011. júl. 9. 00:58
 13/14 anonim válasza:
Szerintem jó ha megujjazod magad...Legtöbbször nekem is csak úgy jön össze...
2011. júl. 16. 14:54
 14/14 anonim válasza:
Sikerült változást elérned?
2012. okt. 1. 01:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!