Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy nincs értelme élni?
Van egy nagyon jó barátom akivel sokat szoktam lenni de csak ritkán találkozunk.
sokan azt mondták már rá hogy ritka az ilyen őszinte barátság mint a miénk,de
Mi már ezt megbeszéltük de ő csak ezt mondja hogy egyszer mindennek vége a világ változik és múlik az idő nem leszünk akkor se együtt ha már megházasodtunk és gyerekünk lesz!Miért érzem azt hogy nincs értelme élni?
Komoly válaszokat kérek csak!
Válaszoltál a saját kérdésedre... Olvasd végig figyelmesen, az elmúlásról beszélsz, mivel a legjobb barátod szájából halottad az "egyszer mindennek vége" kifejezést, kissé demoralizálónak érzed, de ne csüggedj, az élet tele van jó dolgokkal, érdemes sőt nagyon jó élni...
27/F
Tudom hogy van értelme az éleznek de ha nincs boldogság benne??? ez csak egy példa de lehetek én milliomos,járhatok limuzinnal,és még sorolhatnám de ha pont ez a boldogság nincs meg akkor nincs mit tenni...szerintem.
Nem lehet ilyen jó barátot találni minden utcasarkon!
Amúgy a pénz tényleg nem boldogít, de én_
inkább egy Audi-ban sírok, mint egy bibklin ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!