Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy nincs értelme élni?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom akivel sokat szoktam lenni de csak ritkán találkozunk.

sokan azt mondták már rá hogy ritka az ilyen őszinte barátság mint a miénk,de

Mi már ezt megbeszéltük de ő csak ezt mondja hogy egyszer mindennek vége a világ változik és múlik az idő nem leszünk akkor se együtt ha már megházasodtunk és gyerekünk lesz!Miért érzem azt hogy nincs értelme élni?

Komoly válaszokat kérek csak!

2012. aug. 30. 23:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
ez aztán hatalmas gond.. bárcsak nekem is ennyi volna:D
2012. aug. 30. 23:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg nincs sok értelme az életnek. Megszületsz, évekig tanulod, hogy kell élni, majd leteszel valamit az asztalra, amit mások pillanatok alatt lesöpörnek. Folyamatosan csalódsz magadban és másokban. És mire oda jutnál, hogy jut magadra némi kis idő, és pénz, addigra leépülsz, ráunsz, vagy belehalsz az ÉLETBE...
2012. aug. 30. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Válaszoltál a saját kérdésedre... Olvasd végig figyelmesen, az elmúlásról beszélsz, mivel a legjobb barátod szájából halottad az "egyszer mindennek vége" kifejezést, kissé demoralizálónak érzed, de ne csüggedj, az élet tele van jó dolgokkal, érdemes sőt nagyon jó élni...

27/F

2012. aug. 30. 23:19
 4/19 anonim ***** válasza:
Azok a parasztok pedig akik azt mondják, hogy nincs értelme az életnek, depressziós, emos állatok. Hisz az amit leírtak, az állatokra érvényes... Az emberi élet, tele van szép, jó élményekkel, de szükség van a rossz dolgokra is, hosz csak így tudjuk igazán értékelni a jó dolgokat...
2012. aug. 30. 23:22
 5/19 A kérdező kommentje:

Tudom hogy van értelme az éleznek de ha nincs boldogság benne??? ez csak egy példa de lehetek én milliomos,járhatok limuzinnal,és még sorolhatnám de ha pont ez a boldogság nincs meg akkor nincs mit tenni...szerintem.

Nem lehet ilyen jó barátot találni minden utcasarkon!

2012. aug. 30. 23:33
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire leköt a múlt és a jelen, nem lesz időd foglalkozni a jövőddel, tehát hidd el hogyha nyitott vagy új kapcsolatokra, nem zárkozol el akkor boldog életed lesz...
2012. aug. 30. 23:36
 7/19 A kérdező kommentje:
*életnek*
2012. aug. 30. 23:36
 8/19 A kérdező kommentje:
az a baj hogy kiskorom óta zárkózott vagyok már ezt sokan is mondták...
2012. aug. 30. 23:37
 9/19 anonim ***** válasza:

Amúgy a pénz tényleg nem boldogít, de én_

inkább egy Audi-ban sírok, mint egy bibklin ;-)

2012. aug. 30. 23:37
 10/19 anonim ***** válasza:
* biciklin... XDDD
2012. aug. 30. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!