Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy nincs értelme élni?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom akivel sokat szoktam lenni de csak ritkán találkozunk.

sokan azt mondták már rá hogy ritka az ilyen őszinte barátság mint a miénk,de

Mi már ezt megbeszéltük de ő csak ezt mondja hogy egyszer mindennek vége a világ változik és múlik az idő nem leszünk akkor se együtt ha már megházasodtunk és gyerekünk lesz!Miért érzem azt hogy nincs értelme élni?

Komoly válaszokat kérek csak!

2012. aug. 30. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mert h*lye vagy
2012. aug. 30. 23:40
 12/19 anonim ***** válasza:
BICIKLI barátom :D
2012. aug. 30. 23:41
 13/19 anonim ***** válasza:
jah már kijavítottad :D
2012. aug. 30. 23:41
 14/19 A kérdező kommentje:
az is igaz de Audi nem potyog az égből... csakhogy ez a barátság többet ér mint 100 Audi ezért is olyan nagy lenne a baj hogyha nem láthatnám sokáig vagy örökre
2012. aug. 30. 23:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehet le"depis"ezni, de: soha életben nem tudtam, mi az az egészség, mi az a szeretet, mi az a megbecsülés, mi az az anyagi biztonság (nem keverendő a gazdagsággal). Örülök mások boldogságának, de az engem nem boldogít. Élet = küzdelem.
2012. aug. 30. 23:50
 16/19 A kérdező kommentje:
mit mondjak neki ezzel kapcsolatban? nem mondhatom hogy szeretem fiú létemre meg nem is lenne igaz de viszont szeretem mint legjobb barátot és akár vonat elé is ugranék érte.
2012. aug. 30. 23:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes belé véletlenül? Nem szégyen az se.
2012. aug. 31. 06:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért egy barát cserben hagyhat... Volt rá példa az én életemben, hogy akit a legeslegjobb barátomnak hittem, ott hagyott nyakig a sz@rban... Egy audi azért megbízhatóbb xDD
2012. aug. 31. 08:22
 19/19 A kérdező kommentje:

nem vagyok belé szerelmes de szeretem és mint ahogy leírtam megtennék érte mindent

aki pedig olyanra gondol hogy szerelmes lennék belé azt kérem inkább ne is írjon mert....áhhh mindegy tudja mindenki

már leírtam olvassa vissza.

2012. aug. 31. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!