Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ennek még értelme, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek még értelme, vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok a munkahelyemen, szabadságon voltam most 3 hétig, és az egyik kollégám ez idő alatt csapni kezdte nekem a szelet. Írogatott, hívott telefonon, mondta hogy megismerne közelebbről (nem egy helyen dolgozunk, két külön részleg, párszor láttuk egymást eddig). Belementem, írogatott minden szépet és jót, tényleg eszébe voltam, kedves volt, és udvarolgatott. 5 napja elment ő is nyaralni a Balatonra, azóta gyakorlatilag se kép se hang. Ha beszélünk, már egyre kevesebbet, smsek elmaradnak, olyan furcsa, azt érzem hogy nem olyan lelkes már mint előtte, és bár mondta hogy találkozzunk péntek reggel, időpontot nem fixáltunk le, és nem is töri magát azon hogy legyen valami. Saját elmondása szerint még mindig megismerne, aztán majd lesz valami. De hogy őszinte legyek olyan érzésem van, hogy mással is ismerkedik mellettem, vagy lett már neki valaki. Előtte éreztem rajta, hogy teljesen komolyan gondolná velem, meg alig várta hogy hívjon, és beszéljünk. Kérdésem az volna, hogy ti foglalkoznátok még vele, vagy mit tegyek? És ha utolsó pillanatba hív a találkozóval kapcsolatban, elmenjek vagy ne? Ne oltsatok le, nincs túl sok jó tapasztalatom, és az a nagy pasizós sem vagyok.

27/N

2012. aug. 29. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

mit vártál? évekig fog neked udvarolni?

gondolom látta hogy nem megy semmire, úgyhogy keresett magának egy olyan nőt, akivel tud 1ről a 2re lépni.

2012. aug. 29. 19:19
 2/10 Renbaba válasza:

Szia!

Van baj azzal, hogy 5 napig nem keresett, de mivel nem vagytok egy pár így nem tragédia! Én azt mondom várj, és ha tényleg az utolsó pillanatban hív, akkor mondd azt neki, hogy máskor találkozzatok...halaszd el. Ha belemegy az új időpontba akkor oké, mert akkor érdekled, de ha nem akkor hagyd...ez az én véleményem :)

2012. aug. 29. 19:22
 3/10 TOMAtm ***** válasza:

hát én el sem vittem a telefonom a nyaralásra :)

az meg hogy most nem keres meg nem lohol utánad nem jelent semmit,lehet hogy kioktatták hogy a nagy nyomulás nem célravezető.az is lehet h nem érezte úgy hogy érdekelne téged.esetleg vehetnéd a fáradtságot és utánakérdezhetnél,milyen ember stb stb.

Ja még annyi,az is lehet hogy mással foglalkozik - a férfiak nem képesek 10 dologra figyelni egyszerre,csak 1-2 re.lehet hogy munkája van akármi.

30/F

2012. aug. 29. 19:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyaraltam, így eleve ki volt lőve a találkozás... Most lett volna alkalom, ő holnap érkezik haza, ezért beszéltük még a pénteket meg pár napja. Egyszerűen már nem tudom mi a jó, ha látja rajtam hogy bejön nekem, akkor megfutamodik, ha meg hidegebb vagyok akkor keres, és érdeklődik, az arany középutat igyekszem tartani, azt mondta intelligens nőt akar, és szerinte az vagyok, de érezhetően megváltozott az elmúlt napokban. És igen, én nem írok neki smst soha, nem hívom, mert volt már hogy ilyen miatt fáztam rá, a pasi azzal koptatott le, hogy majd keres ő ha akar... Mindenkinél más jön be, és teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek. Amúgy köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 29. 19:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a hely ahol nyaral, a munkahelyi részlegének a közös nyaralása, szóval legalább 30an vannak ott, és köztük akadnak nők is bőven. Jogos hogy nem kérhetem számon, de még is rosszul esik, főleg hogy flegmább is lett már, nem tudom komolyan mi a helyes.
2012. aug. 29. 19:34
 6/10 Renbaba válasza:
Flegmább is lett? Miben nyilvánul ez meg?
2012. aug. 29. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Megbeszéltétek nagyjából az időpontot, de mivel még semmi komolyabb nincs köztetek, sztem csak konstatálta, hogy hajlandó vagy vele találkozni, és majd nem sokkal előtte (természetesen nem 5perccel), fixáljátok a dolgot, mert addig akármi történhet/közbejöhet. Ezért érdemes is az utolsó pillanatokra halogatni, és nem napokkal előtte megegyezni róla. Addig meg minek zaklasson/futtassa magát, amíg nem halad az ügyetek, főleg, hogy már azt elérte nálad, hogy találkozzatok, és az első cél végül is ez volt, és többet most így telefonon keresztül, meg ebben a fázisban úgysem tehet. Azt meg te nem tudhatod, hogy ő mennyit gondol rád közben, és mennyire várja, hogy találkozzatok!

"ha látja rajtam hogy bejön nekem, akkor megfutamodik, ha meg hidegebb vagyok akkor keres, és érdeklődik, az arany középutat igyekszem tartani"

Kombinálj még össze egy csomó dolgot addigra, nehogy ép elmével tudj elmenni majd a randira...

"flegmább is lett már"

Az is lehet, hogy ő is csak vetít, mert nem akarja magát kiadni, hogy tudd, mennyire bejössz neki, csak azt nem tudja, hogy pont ezzel bizonytalanít el téged.

Jobban tennéd, ha nem pörgetnéd túl magadat előre, hanem hagynád, hogy felhívjon, és ha tudsz, menj el a randira, és beszélgess vele, és alkoss azután véleményt, de akkor már a tapasztalatok -és nem találgatások- alapján!

2012. aug. 29. 20:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz, és köszönöm a válaszokat! Majd megírom hogy mi lett a dolog vége :)
2012. aug. 29. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:

6.nak: A flegmaságról kiderült, hogy elvileg azért volt ilyen mert rengeteg volt akkor a dolga mikor beszéltünk (elvileg a nyaralása közben papírmunkázott, ami felidegesítette, mert valamit elszúrt benne)

Kiderül majd mi lesz. Én meg igyekszem nem álmodozó Hamupipőke lenni...! :P

2012. aug. 29. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

mindenkinek zöld kéz, mi? :)

első voltam.

2012. aug. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!