Szerintetek ennek így van értelme, vagy hagyjam a francba?
Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni tőletek, illetve tanácsot, hogy mit csináljak. Szóval nem vagyok az a bulizós típusú lány, inkább az otthonülős, visszahúzódóbb. Ettől függetlenül szeretem magam sminkelni, vannak is sminkcuccaim(elég kevés...), viszont, ugye én is lányból vagyok és engem is "csábítanak" az ilyen dolgok. A gondom az lenne, hogy ugye mivel nem járok szinte sehova sem el, akkor van értelme egyáltalán rendelnem/vennem ilyen dolgokat?:( Általában csak akkor sminkelek, ha egyetemre megyek, így annyira nagyon nem fogynak az eddig meglévő dolgaim se, viszont olyan jó nézni és jó lenne megrendelni/kipróbálni pl pár avonos sminkcuccot(általában az olcsóbb dolgokat veszem). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek merjek venni, rendelni még pár dolgot, úgy hogy valószínűleg több évig megmradnak ezek a dolgok, vagy egyáltalán nem érdemes ilyenekkel foglalkoznom?
Értelmes válaszokat légyszi, előre is köszi!
Szerintem érdemes.Nekem mániám a sminkelés és a frizurakészítés,pedig nem vagyok igazi szépség sem,viszont a sminkkel csodákat művelek magamon és pl az utcára se nagyon teszem ki eleve a lábam smink nélkül....Az ápoltság fontos.
Na meg aztán honnan tudod, hogy éppen nem lesz szűkséged azokra a sminkcuccokra?Inkább legyen választék,nem kellenek világmárkák.Lehet van olyan szín,amid még nincs,pedig jól állna.Ezt pedig csak akkor tudod meg, ha kipróbálgatod,otthon gyakorolsz stb :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!