Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a külömbség a "prütykölés" és a megtermékenyítés között?
Tudom hülye kérdés, de biológia házi :D
prütykölés-szexelés
1 A5ös oldalt kell írni... Köszi a válszokat, a továbbtanulásom múlik rajta.. :D
Ez egyébként nagyon is komoly kérdés, és a tanár sem élvezkedni akar a szexpozitúrák leírásán, minthogy nem ez az elvárás.
Nyilván nem fogom megoldani a házidat helyetted, de a következőt kell tenned:
- megnézed mindkét szó definícióját (mondjuk prütykölés helyett írj párzást vagy kopulációt),
- alaposan elolvasod, megérted,
- leírod, hogy az egyik miért nem egyenlő a másikkal,
- leírod, hogy melyiknek melyik az előfeltétele,
- leírod, hogy milyen főbb típusok vannak, illetve előfordul-e olyan, hogy csak az egyik van jelen egy fajnál.
Utolsónak köszönöm és igaza van :)
Nem fogom feljelenteni, tudom hogy csak jót akartok de akkor félreértettetek :)
Ez a tananyag..
Hát lehet hogy sokan kamunak gondolják, de tapasztalatom szerint az emberek nem nagyon tudják a különbséget (ami baj), más részről tananyag (ami tény). Nálunk is anno volt a biosztanárnak egy felejthetetlen beszólása, pedig nem ma jártam a gimit.
Ja, mellesleg biológus vagyok, ha ez számít valamit.
Ha annyira biztos vagy benne, hogy nem valami öncélú perverzióról van szó, akkor miért nem kérdezed meg a szüleidet?
Több dolgot nem értek:
-Két jegyből félévi osztályzat, ebből az egyik nem a tananyagoz kapcsolódik, és rögtön év elején van. Ilyen nincs, még az egyetemeken sem, ott is 2 ZH-ból van megajánlott jegy (vagy vizsgára bocsájthatóság).
-A kérdés maga. Mi köze van a petesejt és a spermium egyesülésének, azaz a megtermékenyítésnek az önkielégítés vagy egyes esetekben a közösülés egyik szlengjéhez??? A válasz kb. ennyi, nem pedig A5 oldalnyi!
Én a szüleid helyében holnap az igazgatónál kezdenék...
Melyik iskola ez?
Ha a kérdésnek bármiféle oktató jellege lenne, akkor nem lenne többértelműen és olyan szlengben, amit kb. senki sem használ megfogalmazva.
Pl.: Mi a különbség egy szimpla szex (közösülés) és a között, hogy teherbe ejtünk valakit? Válasz: a védekezés. És erről lehet oldalakat írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!