Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem nem szimpatikus ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..

Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..

"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...

2012. szept. 2. 12:08
 61/101 anonim ***** válasza:
80%
Ez való igaz, csak a teljesítménye sokkal gyengébb volt, mint néhány kiesőnek. És ez egy ének verseny.
2012. okt. 7. 22:50
 62/101 anonim ***** válasza:
68%
fuuu nekem se szimpi a csaj , legelsőnel jó volt egynek a hangja de ezután egyszer se énekelt jól és mégis továbbenedtékO.O O.O csak azért mert ilyen a kisugárzása,pedig nála voltak százszor jobb énekesek. nem is értem akinek nagyon de nagyon jó hangja volt azt nem engedték tovább mert nem tudott f.aszán táncolni meg nem viselkedett ilyen röhejesen mint ez az adél vagy ki a tököm ....mindegy nem csalódtam az x-faktorban ...
2012. okt. 7. 23:25
 63/101 anonim ***** válasza:
68%
*ja az kimaradt h szerintem is ez egy énekverseny és inkább legyen ku rva jó hangja az embernek aki jelentkezett erre a szarra ,ha meg nincs jó hangja akkor mért engedik tovább : ||||
2012. okt. 7. 23:28
 64/101 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az a baj vele, hogy túljátsza az egészet. Persze, lehet valakit azért szeretni, mert életvidám és kedves,stb, talán vannak is még ilyen emberek, de nem, valószínűleg ő nem ilyen. Ez csak személyes véleményem, de ha visszavenne az arcából és természetes lenne, többre vihetné a műsor után is, végülis ez csak egy szakasz az életében....
2012. okt. 7. 23:40
 65/101 anonim ***** válasza:
20%

Ez több mint egy énekverseny. Itt sztárokat keresnek. Egy sztár a színpadra kell szülessen. Miért baj ha magabiztos? Engem jobban irritált a lány aki szerényen bekullogott és végül elénekelt egy ACDC számot. Minek kéne megjátszania magát bárkinek is abban a műsorban. Mindenki ugyanazzal a szándékkal ment oda. Miért jobb az ha valaki sajnáltassa magát? A másik lányka is megbőgette a fél országot, de tulajdonképpen nem az ő érdeme, hanem a dalé, mivel az jól megvolt írva valaki által.

A megjelenés is van annyira fontos, mint az énektudás. Ezt a zsűri is tudja, de ha elhíresztelik, akkor xy depressziós lányka nem jelentkezne. A színpadon élni kell. Az rendben, hogy szépen elénekel egy dalt, de azt a nézőközönség hamar megunja. Az emberek jelenségeket, megnyerő személyiségeket akarnak látni.

Te kérdező, szégyellhetnéd magad, hogy névtelenül mást próbálsz lejáratni. Legalább annyi jóérzés lett volna benned, hogy leírd, hogy ki vagy. Tulajdonképpen ebben különbözöl Adéltől. Ő nyilvánosan meri vállalni a véleményét, úgy magáról, mint mindenki másról. Sajnálom de csak szánalmat érzek irántad. Lehet, hogy a Csobot leányka nem a legjobb, de talán van gerince, ami neked sajnos nincs. Még azt is el tudom kérdezni, hogy a háttérben nyaltad a segge't csak, hogy barátkozzon veled is.

2012. okt. 7. 23:43
 66/101 anonim ***** válasza:
100%

"Minek kéne megjátszania magát bárkinek is abban a műsorban."

Na, látod, pont ez az én dilemmám is. Ha Adél önmagát adná, igazibb lenne az egész. Persze, legyen önbizalma annak, aki odamegy, de ez a szerepjátszás már egy brazil szappanoperába is sok lenne.

2012. okt. 8. 08:17
 67/101 anonim ***** válasza:
100%
jó legyen magabiztos, de akkor is nagyon hamisan énekelt és többször is elba.szta...
2012. okt. 8. 08:48
 68/101 anonim válasza:
24%
Szerintem semmi baj nincsen vele! Ki akar törni és mert ilyen az egyénisége sokan beszélnek róla ki mert szereti őt, ki mert nem. Ez jól van így, ilyen a sztárok,celebek élete! Ő már az lett! Tudták jól az x faktor készítői hogy egy megosztó személyiség lesz akiről lehet cikkezni, pénzt csinálni stb. ilyen a média de ezt ki nem tudta eddig! Lásd király L. Norbi ő sem a hangjával tünt ki. És máig cikkeznek róla nem a fellépéseiről hanem mert babája van stb. az x faktor után Adél majd megy a barátok köztbe! De ez teljesen jól van így, mert megérdemel minden figyelmet egy olyan ember aki mert azért tenni hogy kitünjön, és hogy ezt a hangjával vagy a jellemével éri el az már egyáltalán nem érdekes és még csak nem is fontos. Az x faktorba csak egyéniségek jutnak be, és pont ezért nem jutott be nem tudom feltünt e valakinek Keri nézd meg ezt a videót és meglátod vagyis két videót http://www.youtube.com/watch?v=tJcs_8AQa04 csinos, szép, kedves de sajnos semmi több pedig sokan nyomják és mivel még úgysem sikerült neki ezért a műsor készítők nem vállalták be, amit igazából sajnálok. szurkoltam pedig neki is ki tudja mit hoztak volna ki belőle. itt a másik videó róla http://www.youtube.com/watch?v=4D8bvW0j3fw&feature=relmfu én minden esetre szurkolok Adélnak és nem azért hogy megnyerje hanem hogy elérje a céljait. És bízom benne hogy az egyénisége megmarad és nem hagyja át celebeztetni magát. Egyébként nekem Orosz barbara jutott eszembe róla. ő még az a tipikus nő.
2012. okt. 8. 09:28
 69/101 anonim ***** válasza:
100%
A különbség csak az, hogy én a Király Norbin nagyon jól szórakoztam, az Adélon meg nem tudok.
2012. okt. 8. 12:49
 70/101 anonim ***** válasza:
79%
Nem magától játssza meg magát.. az RTL még mielőtt a mentorok elé kerülnének a versenyzők, több fordulós válogatón mennek át, azt hiszem 3. Az a sok szerencsétlen pedig aki bekerül a műsorba csak is a nézettség miatt. Ezalatt szinte mindenkire ráakasztanak egy imidzset megmondják, mit vegyen fel, hogy viselkedjen.. Na most az Adélnak nem kellett át mennie ezeken a fordulókon mert őt egy tehetségkutatón fedezték fel és hívták el az x-faktorba, csak az utolsón kellett énekelnie, de érdekes. :) Azon a videón teljesen máshogy adja elő az egész számot és még bele is büfög.. nem tudom ki látta youtube-on.
2012. okt. 8. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!