Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem nem szimpatikus ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..

Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..

"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...

2012. szept. 2. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt gondoltam rögtön, hogy "De beképzelt.."..És nekem ez taszító volt...de valahogy nem érdekel, elfogadom így..bár szerintem jobb lett volna, ha nem "árulja el", hogy ennyire "repked a föld felett", mert szerintem sok ember nem kedveli majd e miatt...mind1..showbizniszben fő a magabiztosság, de egy kis szerénység sem árt:)

16/L

2012. szept. 2. 13:28
 22/101 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt az erzesem, hogy felig-meddig karakterben van a kislany. Igy volt kitalalva, probalt minel lehengerlobb lenni, minel jobban megragadni a figyelmet.

De azert valoszinuleg civilben sem eppen visszahuzodo tipus.

Nem tunik egyebkent kiforrott szemelyisegnek, eleg fiatal meg, valoszinuleg formalodni, csiszolodni fog a viselkedese.

Ha tenyleg tehetseges es nem supped el a nagy magyar popzenei posvanyban, akkor gondolom, ezerszer atmegy majd kulonbozo stilusvaltasokon (ahogy az lenni szokott) mind zeneileg, mind megjeleneseben, ami aztan majd hatassal lesz a szemelyisegere is.

Most meg inkabb tunik egy szertelen, de szorakoztato kislanynak, mint erett enekesnonek (persze meg nem is kell annak lennie), ezzel egyutt gyakorlatilag az egyetlen valamire valo produkciot o nyujtotta a musorban es ez is csak azert tetszett, mert alapvetoen meglehetosen szeretem a jazz-t.

Egyebkent az egesz musor szamomra fajdalmasan tul van rendezve, a legaprobb pillanatokon is annyira erezni, hogy tul van minden stilizalva. Sokkal jobb lenne, ha tobb lenne a spontaneitas, ha nem lenne minden egyes momentum beallitott... sokkal termeszetesebben hatna az egesz musor.

2012. szept. 2. 15:57
 23/101 anonim ***** válasza:
21%
Rendkívül üde, kellemes jelenség, egyszerűen imádnivaló! Az egyetlen, akire a tegnapi adásból szívesen emlékszem, olyan kár, hogy alig vannak már ilyen nők! Ilyen kis csupa élet, csupa báj lányok, gyertek vissza, nagyon hiányoztok nekünk! Legyen mosoly, kacsintás, játék, nevetés megint! Tánc és ének! Ilyen lányokat szeretnénk!
2012. szept. 2. 18:26
 24/101 anonim ***** válasza:
22%
Persze, ha 20 ilyen drága kis Adél lenne, már nem tünne fel. De most olyan volt, mint egy hiányzó korty víz, egy üzenet a Földről, hogy nyugi, vannak még ilyen bájok, vannak még ilyen huncut kis játékok, nőies nők, kihívások, és egyáltalán élnek még tündérkék.
2012. szept. 2. 18:30
 25/101 anonim ***** válasza:
20%
Élettel teli, vidám, csinos, szexis, jó a hangja és az előadásmódja is. Ahogy felkonferálta magát, abban volt egy nagy adag színészkedés, bár ha az életkorát nézem, ezt akár hozhatta is. De mosolygós, kedves, és aranyos. Ez a férfiaknak tetszik, a nők pedig emiatt jogosan irigykednek. :)
2012. szept. 2. 18:42
 26/101 anonim ***** válasza:
77%
Én arra lennék kíváncsi, más műfajban milyen...
2012. szept. 3. 12:18
 27/101 anonim ***** válasza:
22%

Majd lesz róla riport a táborban, ha bekerül az élő showba, akkor az after x-ben is. És majd kiderült hogy milyen is valójában.

Egyelőre egy kis életvidám de ugyanakkor tényleg fura csajszinak tűnik. Amúgy más ország, más kultúra - ezt se felejtsd.

Én pl. bírtam a műsorok alapján Kováts Verát, de egyszer láttam az after x-ben valami vacsit főzni, és totál kibuktam tőle. Na nem a főzőtudománya miatt, hanem hogy megláttam hogy milyen is valójában. Tök gáz volt!

2012. szept. 3. 13:51
 28/101 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nekem eszembe jutott a régebbi adás, teljesen odavoltam Kováts Veráért, az ikrekért, meg Gergőért. Gondoltam, tiszták, kedvesek, őszinték, végre. Aztán sorra "kiszerettem" belőlük, amikor se tiszták, se őszinték, se kedvesek nem voltak, csak "dögösek"... elszomorító volt.
2012. szept. 3. 16:15
 29/101 anonim válasza:
92%
Ez egy karakter? Kérem szépen, személyesen ismerem. Ő a valóságban is ilyen kis beképzelt. :) hülye p*csa. teszi magát. közben meg 20+ pasikkal dugatja magát, hogy mások felfigyeljenek rá. De ez csak az én véleményem. Nyugodtan le pontozhat aki akar. Utálom a hozzá hasonló embereket is. ja és mégvalami: irigy egyáltalán nem vagyok. :) 17F
2012. szept. 3. 16:44
 30/101 anonim válasza:
88%
Megint én vagyok. Valamit elfelejtettem. Lenéző Adél drága. Rohadtul lenéző, öntelt, beképzelt hülye p.... Meg értem, hogy jó énekes, meg minden. de azért ne vágjon fel vele, mert 1x visszanyal a fagyi. :) én is sok dologban remekelek, de egyáltalán nem vonom azért mások figyelmét rám. 17F
2012. szept. 3. 16:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!