Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?
http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..
Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..
"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...
Én is ezt gondoltam rögtön, hogy "De beképzelt.."..És nekem ez taszító volt...de valahogy nem érdekel, elfogadom így..bár szerintem jobb lett volna, ha nem "árulja el", hogy ennyire "repked a föld felett", mert szerintem sok ember nem kedveli majd e miatt...mind1..showbizniszben fő a magabiztosság, de egy kis szerénység sem árt:)
16/L
Nekem az volt az erzesem, hogy felig-meddig karakterben van a kislany. Igy volt kitalalva, probalt minel lehengerlobb lenni, minel jobban megragadni a figyelmet.
De azert valoszinuleg civilben sem eppen visszahuzodo tipus.
Nem tunik egyebkent kiforrott szemelyisegnek, eleg fiatal meg, valoszinuleg formalodni, csiszolodni fog a viselkedese.
Ha tenyleg tehetseges es nem supped el a nagy magyar popzenei posvanyban, akkor gondolom, ezerszer atmegy majd kulonbozo stilusvaltasokon (ahogy az lenni szokott) mind zeneileg, mind megjeleneseben, ami aztan majd hatassal lesz a szemelyisegere is.
Most meg inkabb tunik egy szertelen, de szorakoztato kislanynak, mint erett enekesnonek (persze meg nem is kell annak lennie), ezzel egyutt gyakorlatilag az egyetlen valamire valo produkciot o nyujtotta a musorban es ez is csak azert tetszett, mert alapvetoen meglehetosen szeretem a jazz-t.
Egyebkent az egesz musor szamomra fajdalmasan tul van rendezve, a legaprobb pillanatokon is annyira erezni, hogy tul van minden stilizalva. Sokkal jobb lenne, ha tobb lenne a spontaneitas, ha nem lenne minden egyes momentum beallitott... sokkal termeszetesebben hatna az egesz musor.
Majd lesz róla riport a táborban, ha bekerül az élő showba, akkor az after x-ben is. És majd kiderült hogy milyen is valójában.
Egyelőre egy kis életvidám de ugyanakkor tényleg fura csajszinak tűnik. Amúgy más ország, más kultúra - ezt se felejtsd.
Én pl. bírtam a műsorok alapján Kováts Verát, de egyszer láttam az after x-ben valami vacsit főzni, és totál kibuktam tőle. Na nem a főzőtudománya miatt, hanem hogy megláttam hogy milyen is valójában. Tök gáz volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!