Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?
http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..
Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..
"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...
(Gyk: Nem a dalról, hanem a beszédéről írok)
Nézd, ez a stílus annak idején tényleg tucat volt, de ez ellen már több évtizede fellázadtak, és helyébe egy mostani kornak megfelelő tucatstílus került (persze nem azonnal hiszen csomó stílusváltás volt köztük). Én azért imádom, mert visszahozta a régi szókimondó, nőies cicalányt, ebbe a szürke dubstepes posztszoci szolispunci világba. :)
mondjuk ja ebbe igazad van:)
Csak látnánk valamit a rendes személyiségéből is mert fogalmam sincs hogy ez most szerepjátszás-e vagy tényleg ilyen beképzelt:D
Ha szerepet játszik akkor ügyes :)
Na, újra itt a sok megnemértett, lázadó, független, felsőbbrendű naccsasszony, akik annyira műveltek, hogy a gép előtt trollkodják végig ezt a szép, napsütéses vasárnapot. Kicsit sem ellentmondásos...
Amúgy a produkció előtti interjúban elmondta, hogy ő alapból egy ilyen kis cserfes lány, de azért nyilván kicsit rájátszik az egészre, mivel itt az előadásmóddal, kisugárzással jobban meg lehet győzni a zsűrit, mint egy jó énekhanggal. Itt olyan embereket keresnek, akikből előadót lehet faragni, egyéniségek, megmaradnak az emberek emlékezetében. Mit gondolsz, azt a sírós fiút (már nem emlékszem a nevére) miért küldték el? Nem bírná a népszerűséggel járó kritikát, pörgést, és a folyamatos elvárásokat sem. Egyéniségnek kell lenni, újat kell mutatni, és az sem baj, ha sok vagy, vagy megosztó, sőt! Ne felejtsük el, ez egy showműsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!