Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem nem szimpatikus ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..

Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..

"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...

2012. szept. 2. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
35%

(Gyk: Nem a dalról, hanem a beszédéről írok)

Nézd, ez a stílus annak idején tényleg tucat volt, de ez ellen már több évtizede fellázadtak, és helyébe egy mostani kornak megfelelő tucatstílus került (persze nem azonnal hiszen csomó stílusváltás volt köztük). Én azért imádom, mert visszahozta a régi szókimondó, nőies cicalányt, ebbe a szürke dubstepes posztszoci szolispunci világba. :)

2012. szept. 2. 12:28
 12/101 A kérdező kommentje:

mondjuk ja ebbe igazad van:)

Csak látnánk valamit a rendes személyiségéből is mert fogalmam sincs hogy ez most szerepjátszás-e vagy tényleg ilyen beképzelt:D

Ha szerepet játszik akkor ügyes :)

2012. szept. 2. 12:30
 13/101 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság kérdező hogy az ilyen való a showbizniszbe. Őt nem fogják majd eltaposni, irányítani, átformálni. De ennek ellenére nekem is nagyon unszimpatikus. A hangja gyönyörű ezt elismerem, de ő maga nem nagy szám. Nem tudom miért jár a föld felett két méterrel. Sokkal jobban kedvelné mindenki ha a hatalmas tehetsége ellenére aranyos és visszafogottabb lenne (és ez alatt a viselkedésére gondolok).
2012. szept. 2. 12:40
 14/101 anonim ***** válasza:
65%

Na, újra itt a sok megnemértett, lázadó, független, felsőbbrendű naccsasszony, akik annyira műveltek, hogy a gép előtt trollkodják végig ezt a szép, napsütéses vasárnapot. Kicsit sem ellentmondásos...

Amúgy a produkció előtti interjúban elmondta, hogy ő alapból egy ilyen kis cserfes lány, de azért nyilván kicsit rájátszik az egészre, mivel itt az előadásmóddal, kisugárzással jobban meg lehet győzni a zsűrit, mint egy jó énekhanggal. Itt olyan embereket keresnek, akikből előadót lehet faragni, egyéniségek, megmaradnak az emberek emlékezetében. Mit gondolsz, azt a sírós fiút (már nem emlékszem a nevére) miért küldték el? Nem bírná a népszerűséggel járó kritikát, pörgést, és a folyamatos elvárásokat sem. Egyéniségnek kell lenni, újat kell mutatni, és az sem baj, ha sok vagy, vagy megosztó, sőt! Ne felejtsük el, ez egy showműsor.

2012. szept. 2. 12:42
 15/101 A kérdező kommentje:
nekem nem kell elmondani mi a showbiznisz,mert én is jelentkeztem idén,és az élőkig jutottam el.:)
2012. szept. 2. 12:43
 16/101 anonim ***** válasza:
21%
Komolyan? Akkor elárulod hogy ki vagy? :D
2012. szept. 2. 12:47
 17/101 anonim ***** válasza:
0%
akkor irigy vagy! :D
2012. szept. 2. 12:48
 18/101 A kérdező kommentje:
vagyis na..:D nem az élőig,hanem a zsűrisig. Úgyértve élő hogy sokember előtt.
2012. szept. 2. 12:49
 19/101 anonim ***** válasza:
4%
Latin Carnevalból egy tag?
2012. szept. 2. 12:51
 20/101 anonim ***** válasza:
20%
Kíváncsi leszek, mit gondolsz majd egy bizonyos versenyzőről, kedves kérdező. Ő még nem volt a tévében, de majd lesz. Egyelőre más infót nem adhatok, mert köt a diszkréció. De majd visszatérünk rá!
2012. szept. 2. 13:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!