Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem nem szimpatikus ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..

Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..

"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...

2012. szept. 2. 12:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
0%

Jah, tudod nem igazán érdekel hogy elhiszed e vagy sem, hogy igenis tudok nyelveket, nem azért tanultam őket, hogy valami ismeretlennek bizonygassam, nem lenne sok értelme hazudozni, neked végképp nem akarok imponálni. Még sose küldtem SMS-t sehova. Nem azt mondeom hogy zseni vagyok, de szüleimnek köszönhetően olyan suliba járhattam, ahol egyáltalán nem ritka ennyi nyelvvizsga. Szerintem nem annak kéne gyermekkori varázsnak lennie, hogy a szüleid hazudoznak neked. Szerinted nekem nem voltak varázslatosak a karácsonyaim? Dehogynem, csak én még jobban örültem, a szeretet sokkal fontosabb volt, mint az, hogy egy szakállas pasitól kunyeráljak. Az nem varázslat. Az meg hogy tisztelem e az öregeket az hogy jön ide? Tudod nem rég lett belőlük elegem. Na ők is felsőbbrendűeknek gondolják magukat, csak azért mert ők régebb óta élnek?? Lenézik a fiatalokat, idiótáknak nézik őket. Attól még

hogy öreg, lehet, hogy ugyanolyan, sőt)

2012. okt. 17. 16:46
 92/101 anonim ***** válasza:
71%
Értékes (mielőtt még beszólnál, a gép elküldte a választ). Már hogy ne lenne egyébként jó a magyarom? Azért mert használtam a retardált szót? Akkor hogy lettem belőle megyei első? Boztos véletlenül...
2012. okt. 17. 16:48
 93/101 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd vissza az írásaidat és rájössz miről beszéltem.

Mindegy...te túl intelligensnek vallod magad, holott csak azért hisztizel, mert megkértelek, hogy ne dobáld a súlyos szavakat.

Jó butulást kívánok továbbra is.

2012. okt. 17. 17:25
 94/101 anonim ***** válasza:
12%
Jézusom -.- kiáltsuk ki hülyének, mert bekapcsolva hagyta EGYSZER nem, összes írásomban a caps loc-ot. Húha. Te jó isten te gondolod magad ilyen-olyan intelligensnek. Neked nincs is semmi érved, csak az, hogy egyszer használtam, hogy retardált. Te még sosem káromkodtál? Igen, azok is a nyelvhez tartoznak (nem a szebbikhez). Mást nem is tudsz felhozni. 'jó butulást' hű... Hát ehhez tényleg .... Komolyan mondom.... Mindegy vitában, nem vagy valami jó, ott érvek is kellenek, csak mert ugye az hogy a karácsonyi hazugságok varázslatosak nem érv. Na mindegy ennek tényleg sincs semmi értelme, mármint hülyékkel vitatkozni.
2012. okt. 17. 18:52
 95/101 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként nem hisztiztem, és nem ezért jöttél (csak odavágtad nagy fölényesen a 'civilizáltan' szót egy zárójelbe) hanem, hogy kioktass mindenkit, az x-faktorról , hogy ne foglalkozz vele, hülyeség. Csak kár, hogy ide kommenteltél (mert gondolom előttem is lenéztél pár embert) vagyis te is már ezzel foglalkoztál, tehát te sem vagy jobb semmivel. Itt bukott meg az elméleted. Meg még sok másnak. Én erre eléggé ideges lettem. Nagy betűvel azért írtam, hogy észervegyétek magatokat. Csak hogy tiszgázzuk.

További jó fölényeskedést!

2012. okt. 17. 18:57
 96/101 anonim ***** válasza:
12%
Sugnek valamit, de elotte szeretnem leirni, mielott meg valamelyik ertelmisegi bele kot a helyesirasomba, hogy Blackberry-rol irok azert nincsenek ekezetek. Tehat a mondanivalom annyi, hogy itt meg mindig nem rolatok volt szo, hanem Adelrol. Kicsit eltertetek a targytol.
2012. okt. 17. 22:46
 97/101 anonim ***** válasza:
12%
Van 8 oldalnyi írkodás az Adélodról. Az nem elég?
2012. okt. 18. 07:04
 98/101 anonim ***** válasza:
75%

Ha neked csak annyi tűnt fel, hogy valamit nagybetűvel írtál, akkor nagyobb gondok vannak. Ha valaki elvét valamit, azt visszaolvasáskor egyből észreveszi, na de ha akkor sem...

Igazad van kedves # 96/97, nem rólunk van szó. Csak gondoltam, hogy elmagyarázom egy lázadó 'tininek', hogy nem illik másokat rágalmazni. De inkább hisztizik, mintsem elnézést kérjen. De ez inkább a szülőknek lett volna a feladatuk, csak hát aki hagyja, hogy a gyereke xfaktoron nőjön fel, attól nincs is mit elvárni.

Kedves lázongó hozzászóló, ne aggódj mert kinövöd ezt a 'hóbortot'.

2012. okt. 18. 12:37
 99/101 anonim ***** válasza:
12%
Húú jézusom, neked az a nagy lázongás, hogy kifjeztem a vékeményem? Nem fogok a véleményemért elnézést kérni. Sőt, semmiért sem. Azért, mert mobilról nem olyan könnyű írni, és néha mondjuk é-t írok l helyett, attól még jó a magyarom. Nem tudom, hogy ki vagy, de nem érted az imternet lényegét. Ez nem szépírói verseny. Attól sem leszek lázangó tini, ha nem tőltök el azzak két órát, hogy leírjak két sort....
2012. okt. 18. 13:32
 100/101 anonim ***** válasza:
75%
OK
2012. okt. 18. 14:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!