Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?
http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..
Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..
"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...
Jah, tudod nem igazán érdekel hogy elhiszed e vagy sem, hogy igenis tudok nyelveket, nem azért tanultam őket, hogy valami ismeretlennek bizonygassam, nem lenne sok értelme hazudozni, neked végképp nem akarok imponálni. Még sose küldtem SMS-t sehova. Nem azt mondeom hogy zseni vagyok, de szüleimnek köszönhetően olyan suliba járhattam, ahol egyáltalán nem ritka ennyi nyelvvizsga. Szerintem nem annak kéne gyermekkori varázsnak lennie, hogy a szüleid hazudoznak neked. Szerinted nekem nem voltak varázslatosak a karácsonyaim? Dehogynem, csak én még jobban örültem, a szeretet sokkal fontosabb volt, mint az, hogy egy szakállas pasitól kunyeráljak. Az nem varázslat. Az meg hogy tisztelem e az öregeket az hogy jön ide? Tudod nem rég lett belőlük elegem. Na ők is felsőbbrendűeknek gondolják magukat, csak azért mert ők régebb óta élnek?? Lenézik a fiatalokat, idiótáknak nézik őket. Attól még
hogy öreg, lehet, hogy ugyanolyan, sőt)
Olvasd vissza az írásaidat és rájössz miről beszéltem.
Mindegy...te túl intelligensnek vallod magad, holott csak azért hisztizel, mert megkértelek, hogy ne dobáld a súlyos szavakat.
Jó butulást kívánok továbbra is.
Egyébként nem hisztiztem, és nem ezért jöttél (csak odavágtad nagy fölényesen a 'civilizáltan' szót egy zárójelbe) hanem, hogy kioktass mindenkit, az x-faktorról , hogy ne foglalkozz vele, hülyeség. Csak kár, hogy ide kommenteltél (mert gondolom előttem is lenéztél pár embert) vagyis te is már ezzel foglalkoztál, tehát te sem vagy jobb semmivel. Itt bukott meg az elméleted. Meg még sok másnak. Én erre eléggé ideges lettem. Nagy betűvel azért írtam, hogy észervegyétek magatokat. Csak hogy tiszgázzuk.
További jó fölényeskedést!
Ha neked csak annyi tűnt fel, hogy valamit nagybetűvel írtál, akkor nagyobb gondok vannak. Ha valaki elvét valamit, azt visszaolvasáskor egyből észreveszi, na de ha akkor sem...
Igazad van kedves # 96/97, nem rólunk van szó. Csak gondoltam, hogy elmagyarázom egy lázadó 'tininek', hogy nem illik másokat rágalmazni. De inkább hisztizik, mintsem elnézést kérjen. De ez inkább a szülőknek lett volna a feladatuk, csak hát aki hagyja, hogy a gyereke xfaktoron nőjön fel, attól nincs is mit elvárni.
Kedves lázongó hozzászóló, ne aggódj mert kinövöd ezt a 'hóbortot'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!