Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem szimpatikus ez a Csobot Adél?
http://www.youtube.com/watch?v=8s2dt1ZRCtA&feature=channel&l..
Lány vagyok de nem féltékeny.Elismerem hogy hatalmas hangja van,és tényleg szép de a viselkedésétől kiráz a hideg..
"Főleg ha én adom elő" blőőőő!!! Színésznek tökéletes,de a stílusa uh...
Pszichológiai eset a lány, nincs mese. Azért viselkedik így, mert még gyerek? Ugyan már, 17-18 éves, ugyanannyi, mint például Meggyes Csaba, aki egy végtelenül szimpatikus, normális ember.
És hogy irigykedünk a hangjára? Ennyi erővel Arustei Andrea is irigykedhetne, mert ő is kiesett vagy Fóris-Ferenczi Gábor, pedig nekik messze-messze jobb, tisztább a hangjuk és egyetlen pillanatra sem voltak hamisak.
Kedves Kérdező!
tökéletesen igazad van, én sem bírom elviselni...
pláne amit tegnap láttunk a tv-ben...
kivételeztek vele... ennél nagyobb kamut...
pfujj..
(egyáltalán nem vagyok rá féltékeny, 25 éves vagyok, boldog párkapcsolatban élek, és hogy miért néztem tegnap az X faktort? CSAK! :D mert olyanom volt! :D)
Szokásomhoz híven elolvastam az összes kommentet. Konklúzió:
Féltékeny vagyok és irígy. Mert nem én kefélem, tartok elé mikrofont:) Tetszik a lány, de tévedés, nincs saját stílusa. Ezek felvett, tanult dolgok, csupán a régmúlt árnyéka vetődik rá, s most újszerűnek hat. De ennek ellenére is jobban, sokkal jobban tetszik ez a stílus, mint a manapság megszokott, elfogadott, már-már erőszakosan férfias, amazon karakter, aki a butaságán túl, szemtelen, ostoba, és nevetséges. Egy nő, ne akarjon férfi lenni. Had legyek én az. Legyen inkább nő, még akkor is, ha úgy többet kell tenni a figyelemért. Azért beképzelt mert eddig szokatlan módon konferálta fel magát, mert kimondta, h. ezt a fogadtatást várta? Nem inkább álszent az, aki mást mond? Mégis mi a fenének megy bárki is oda, ha nem erre vágyik, hite, tudása alapján, meggyőződéssel számít?
Egy komment. Azért másolom, h. a Google újra indexelje:)
"Kedves kérdező, szerintem irigy vagy, és nem is kicsit. Különösen azután lehet ezt gondolni, hogy megtudhattuk, te kiestél ezen az énekversenyen, amin ő továbbjutott... és tollat/egeret fogtál hogy világgá kiáltsd a problémádat. Talán erre a pár gyalázkodó válaszra vágytál, ki tudja. Csakhogy te ettől nem leszel sem érdekesebb-izgalmasabb, sem csinosabb, sem jobb előadó és nem lesz jobb hangod. Nem leszel jobb, csak rosszabb. Tehát a fejlődés lehetősége kizárva."
Aki esetleg nem látja át a dolgokat, és kellően tájékozatlan, halkan csendben mondom, az RTL Klub megfigyelőin keresztül, a 2012-es Médiabefutó-n indult Csobot Adélt, MEGHÍVTA az X-Faktorba. Így talán kevésbé furcsa, h. a sok baki után létrehoztak neki egy 7. helyet ugye?:) (...és nem ő volt az egyetlen hibázó akit továbbengedtek. Ennek is oka van...)
Én azt szeretném megkérdezni, hogy, ha valóban részt vettél ezen a versenyen, akkor mit tapasztaltál? A versenyzőkkel meg a zsűrikkel kapcsolatosan. Meddig jutottál el, azt megírhatnád privátban. Beszélgettél azzal a csajjal, vagy legalábbis láttad őt messziről, hogyan viselkedik?
Most tévedés ne essék, nem szeretném védeni a "kérdésed címadóját", de nem gondolod, hogy pofátlanság másokról negatív kérdést kitenni egy névtelen oldalon? Ha ennyire utálod őt, miért nem mész el a Fókuszba, vagy az Aktívba, vagy franc tudja hová. Könnyű így az embereket ócsárolni, ahelyett, hogy felvállalnád a véleményedet. Igaz, minden embertársunk kibeszéli a másikat, ne áltassuk magunkat, de legalább vannak olyanok, akik a szemükbe is megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!