Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban aki tetszik (irtó helyes, nagyon gazdag, és baromira okos; álom egy ilyen fiú)és nagyon sokat beszélünk, szinte ha nem a fiúbarátaival van akkor velem beszél mindig! Odajön ha én sem beszélek senkivel, meg egyszer (még mikor kisebb voltam) elkezdtem sírni mert megbántott egy fiú és erre ő is odajött vígasztalni.Egyszer ő elment a barátjaival egy iskolai táborba és az egyik barátja mondta nekem, hogy elmondta nekik Ő hogy tetszem neki... szerintetek hogy tudassam vele, hogy nekem is tetszik? de gy hogy ne legyen olyan abszúrt, tehát úgy hogy beszélgetésből hogyan lehet kifejteni?... bár kicsit sejti... :))
2012. szept. 1. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem iskola után hívd el sétálni és ott beszélj vele.

vaagy találj ki vmit pl hogy nem érted a matekot és átmehetne korrepetálni :D és amikor átmegy onnantól már sima lesz

kíváncsi lennék erre a te álompasidra mint külsőleg, mint arra milyen a személyisége

2012. szept. 1. 12:32
 2/17 anonim ***** válasza:
smárold le
2012. szept. 1. 12:33
 3/17 anonim ***** válasza:

Ömm...

Gondolom az új tanév kezdetekor is beszélgess vele sokat, ha még mindig ugyanolyan jó a kapcsolatotok, akkor kezdhetsz valami "hadműveletbe". Szerintem előtte mindenképp érdeklődd meg (nem feltétlen tőle), hogy van-e barátnője. Ez jól jöhet, mert ha ezt egy barátjától kérdezed, akkor ő talán el is mondja a fiúnak, ami nagyban megkönnyítené a helyzeted:) Aztán... Elkezdesz vele beszélgetni, tereld a lányokra a témát, tetszik-e neki valaki, ilyesmi. Ha el akarja terelni a beszélgetést, csak egy felé engedd: Hogy neked kik tetszenek. Itt majd látványosan zavarba jössz, nem válaszolsz,rá nézel..:'D Egyébként nem tudom, milyen a személyiséged, mindenki máshogy reagálna egy ilyen kérdésnél. A lényeg, hogy próbáld éreztetni: nincs másik fiú, aki tetszene neked.

De ha tetszel neki, akkor elég annyit csinálnod, hogy megkérdezed, nem gondolkozott-e már azon, hogy járjon valakivel, ha erre azt mondja, de akkor megkérdezed, lehetsz-e te az a valaki... Nem muszáj mindig a fiúnak kezdeményeznie. Állítólag egyenlőek vagyunk velük.

2012. szept. 1. 12:36
 4/17 anonim ***** válasza:

mondd el és kész mikor 2esben vagytok! mi lehet ebben abszurd?

ha tetszel neki akkor úgyis összejön, ha mégse, akkor le kell tojni!

2012. szept. 1. 12:37
 5/17 anonim ***** válasza:

nagyon gazdag?

ez is jól kezdődik..

2012. szept. 1. 12:40
 6/17 A kérdező kommentje:

Hát ugye a külsőre mindenki más az ízlése de nekem nagyoon bejön:S És a személyisége(és nemcsak szerintem) : kedves(ez szerintem amit írtam, h odajött ebből lejön) vicces(olyan poénokat mond csak így fityből, hogy szakad rajta mindenki.Ha akarsz még valamit tudni róla nyugodtan írj Első! :P :))

Köszönöm szépen a válaszokat! Bár azért látom a hülyeséget 2-ben...Várom a további tippeket! :)

2012. szept. 1. 12:42
 7/17 anonim ***** válasza:
öld meg.
2012. szept. 1. 12:44
 8/17 A kérdező kommentje:

Nincs barátnője, osztálytárs, szinte mindent tudunk egymásról az osztálytársak között (összetartó csapat vagyunk(L))

És igen képzeld gazdag, egy álompasiba az is beletartozik hogy anyagias...nem értem, mit kell ezen felfújni...

2012. szept. 1. 12:44
 9/17 anonim ***** válasza:
ha nemet mond akor szorits kés a torkához
2012. szept. 1. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:

tehát ha nem lenne gazdag, akkor nem lenne álompasi az alapján amit mondtál (mert ugye "beletartozik")

ez van, úgy rángatják zsinóron a mai fiatalság ízlését és életképét, ahogy a sajtóban akarják. egy baj lehet az ilyen emberekkel, és nem elítélni akarom őket, ez csak egy általános tény, ami nem biztos, hogy arra a fiúra is igaz:

ha valaki kívül szép, tanult, gazdag, jó a humora és ismeri az illemet, valószínűleg bárkit megkaphat. ebből adódóan nagyra tartja magát. és finoman fogalmaztam. nem vagyok egy olyan "ezek a mai fiatalok" típusú ember. 17 vagyok, csak van szemem velük ellentétben.

2012. szept. 1. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!