Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban aki tetszik (irtó helyes, nagyon gazdag, és baromira okos; álom egy ilyen fiú)és nagyon sokat beszélünk, szinte ha nem a fiúbarátaival van akkor velem beszél mindig! Odajön ha én sem beszélek senkivel, meg egyszer (még mikor kisebb voltam) elkezdtem sírni mert megbántott egy fiú és erre ő is odajött vígasztalni.Egyszer ő elment a barátjaival egy iskolai táborba és az egyik barátja mondta nekem, hogy elmondta nekik Ő hogy tetszem neki... szerintetek hogy tudassam vele, hogy nekem is tetszik? de gy hogy ne legyen olyan abszúrt, tehát úgy hogy beszélgetésből hogyan lehet kifejteni?... bár kicsit sejti... :))
2012. szept. 1. 12:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát ebből látszik nem minden gazdag olyan aminek te gondolod Utolsó, nagyon nem érdekli, hogy gazdag :) Csak nekem szokta elmondani hogy hova mennek nyaralni(elég jó helyekre...öhm...)mert nem akar kérkedni vele.
2012. szept. 1. 12:56
 12/17 anonim ***** válasza:
ne is kérkedjen vele,mert csak a szüleinek köszönheti.
2012. szept. 1. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:
"nagyon gazdag", el is árultad a vonzalmad milétét... Menj havat lapátolni.
2012. szept. 1. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:

a 10. vagyok

írtam valami ilyet: "nem elítélni akarom őket"

leírom máshogy:

mindig van kivétel, és lehet, hogy ez a fiú annak számít. amit mondtam "általánosított tény", tehát 10 emberből 9 ilyen. lehet, hogy ő pont az az 1. akkor én kibszott gyorsan ráhajtanék, mert kicsi az esélye, hogy egyáltalán hallani fogsz a hátra lévő életedben ilyen emberről, nemhogy még kapcsolatba is lépsz velük. ha tényleg olyan, mint ahogy leírtad, akkor becsüld meg.

próbálj meg a közelébe kerülni, beszélgetést kezdeményezni és jelezd, hogy téged ő érdekel. ha viszonozza, akkor hajrá :D ha nem, akkor ez van, nem jössz be neki. ha nem reagál a jelekre, akkor vak/félénk.

2012. szept. 1. 22:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát osztálytárs és úgy néz ki a közel jővöben egy gimibe is megyünk majd szóóval...:DD
2012. szept. 1. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:

hát ne haragudj meg ezért, de ahogy sokszor kiemelted, hogy gazdag...

szerintem nem szép, ha egy lány csak Deákot és Szt. Istvánt szereti!

2012. szept. 1. 22:50
 17/17 A kérdező kommentje:
mikor emeltem ki amugy hogy gazdag ja 1x ? Miden lányban ott bujkál ez h legyen gazdag hiába tagadjátok!És most kit érdekel ez? ott van mellette a többi lényeg h kedves, segítő éééés helyes!És ugy se értitek nekem mért kéne gazdag srác, mi nem élünk olyan jól(persze azért megvan mindenünk és converse és retro-s pólóóm van, csak hogy ne hogy azt higgyétek szegények vagyunk!)És van egy célom az életben az állatok megmentése, és nekik szeretnék majd adományozni és ő gazdag is! és tetszik is és kedves is! ritka az ilyen ember!
2012. szept. 2. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!