Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most senkinek nem fogok kelleni?
Annyira csúnya vagyok és dagadt is,és úgy gyűlölöm magam...Emiatt egy csomó gáltás van bennem és ez megőrít.Nem tudom önmagam adni sokszor mert félek,hogy valami rossz fog történni ha önmagam vagyok,vagy hogy az másoknak nem tetszik.12 kilót már fogytam de még mindig kell 10-et.Most vagyok 59 a 165 centimhez.2 éve összevesztem a legjobb barátnőimmel és azóta nem tudok semmilyen kapcsolatot kiépíteni senkivel.Valahol hiányzik hogy megint csajos dolgokat csináljak barátnőkkel de egyszerűen nem megy már.Így felszínesen elvagyok mindenkivel tehát nem vagyok hálistennek antiszoc..odáig még nem süllyedtem és remélem nem is fogok.Barátom még nem volt,de már akartak tőlem többen is viszont én mindig bezárkózom,mert félek a csalódástól.(Csók azért már volt (: de semmi több) Tök instabil vagyok lelkileg amúgy is az ilyen baromságok meg nem tesznek jót...Imádtam régen öltözködni,vásárolni de már leszarom hogy nézek ki de valahol belül viszont idegesít hogy milyen is lettem....Facebookon is rámírnak iszonyú helyes pasik,de én egy csomóra nem válaszolok,vagy vissza se jelölöm,mert most még magamat sem szeretem,hogy tudnék mást.Meg ugye hogy csalódok...Tiszta depis vagyok.Semmit nem akarok kezdeni magammal.Terveim céljaim vannak de tenni nem merek értük.A tervem most hogy leérettségizem és tiszti főiskolára megyek,de az is még messze van.A másik hogy elismert énekesnő leszek.Ez is marha vicces amúgy..Régen sokat léptem fel és sokszor elismerték a hangom és nagyon szeretek szerepelni,de mostmár utálom a színpadot mert ott ugye önmagad kell adni és tényleg megmutatni ki is vagy de én ezt nem tudom már megtenni.:(
17/L
nem a kutyád vagyok szerintem :)
és ide képet nem akarok kirakni mert biztos hogy valamilyen ismerősömbe botlok..
Tegyél fel "fej nélküli" képet, mondjuk szabadban fényképezve, és akkor senki nem ismer fel.
Amm 168 centihez a nyári zabálás folyamán én is 59 kilóra híztam, de nem érdekel, az egyetemi stressz lehozza két hónap alatt 55re és szerintem egyik szám sem vészes. El nem tudom képzelni, hogy te dagadt lennél. Nonszensz.
Amúgy van egy tuti tippem: mozogj. Gondolom naponta futni fél majd később egy órát annyira nem szörnyű. Máris sokat tettél, hogy a állapotod változzon, a kedved is jobb lesz.
Ha nem tudnám hány éves vagy azt hinném ezt egy 30-as nő írta!
Kezdj el sportolni, ússz, fuss, biciklizz, túrázz, ilyen helyeken lehet ismerkedni.
Nem csak a lelkednek, hanem a testednek is jót fog tenni!
"Facebookon is rám írnak iszonyú helyes pasik" Akkor nem lehetsz ronda, kövér, csúnya...
Szerintem hagyd az önsajnálkozást, és élj, fiatal vagy még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!