Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha senkinek nem fogok kelleni, ha a 165 centimhez 66 kiló vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan le fognak hurrogni ezért a kérdésért, de tényleg úgy vettem észre, hogy mindenkinek a szupervékony, modellalkatú lányok kellenek, én meg már teljesen reménytelen esetnek érzem magam, pedig az arcom állítólag szép, de az alakom miatt semmi önbizalmam.
2012. márc. 22. 22:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
WUT?! Miért nem vagy még a csajom? Én pont az alacsony lányokra bukom, mert észvesztő alakjuk van :D.
2012. márc. 22. 22:28
 2/21 WhiteLabel ***** válasza:
tenni kell érte hogy meg legyél elégedve magaddal, ezáltal lesz önbizalmad, és ebből következik hogy másoknak is tetszeni fogsz.
2012. márc. 22. 22:28
 3/21 lila nyuszi ***** válasza:
43%
Fogyj le, nem nagy cucc. 2 havi l-karnitin és heti 3-5 alkalommal futás. Ja, és a kaját fogd vissza. Cukor, fehérliszt, nuku. Nekem bejött! :)
2012. márc. 22. 22:29
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Ne siránkozz itt. Azt hiszed, hogy ezzel a hozzáállásal vagy norbi sz@rságokkal, diétákkal bármit elérsz? Az egyetlen hibátlanul működő módszer az edzés. Kicsivel kell kezdeni és fokozatosan terhelni magad. Pár hónap kitartó edzés, és olyan leszel amilyen mindig is szerettél volna. Ha nincs önbizalmad vagy kitartásod, nézz motiváló filmeket/videokat. Akik gyúrnak és el akarnak érni egy célt, azok is nézik folyamatosan. És nem lesznek attól bvzik, mert kigyúrt állatokat néznek 200 kilókkal fekvenyomni. Ez motivált, hogy ha nekik sikerült, neked is fog. Ez mondjuk elég extrém példa volt, de a lényeg ua. Sok sikert és kitartást :)
2012. márc. 22. 22:30
 5/21 anonim ***** válasza:
8%
Ne zabálj annyit...
2012. márc. 22. 22:32
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerintem simán nem vagy sok. A magasságod teljesen jó és a súlyod is határeseten belül van.
2012. márc. 22. 22:33
 7/21 anonim ***** válasza:
De most komolyan, én imádom, ha jó húsos a puncija egy lánynak. Akkor legalább jó nedves is és nem zörögnek a csontjai.
2012. márc. 22. 22:34
 8/21 anonim ***** válasza:
Első kérdés: te meg vagy elégedve magaddal? Ha igen, akkor ne rinyálj, előbb-utóbb találsz majd valakit, ha agyilag is rendben vagy. Ha nem, akkor se rinyálj, hanem eddz, diétázz, és lefogyhatsz.
2012. márc. 22. 22:35
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Egyre inkább azt veszem észre magamon az utóbbi időben, hogy a teltebb lányokat egyre gyakrabban megnézem :) Szóval nem kell aggódnod! ;)
2012. márc. 22. 22:36
 10/21 anonim ***** válasza:
Előbb magaddal kellene kibékülnöd.
2012. márc. 22. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!