Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha senkinek nem fogok kelleni, ha a 165 centimhez 66 kiló vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan le fognak hurrogni ezért a kérdésért, de tényleg úgy vettem észre, hogy mindenkinek a szupervékony, modellalkatú lányok kellenek, én meg már teljesen reménytelen esetnek érzem magam, pedig az arcom állítólag szép, de az alakom miatt semmi önbizalmam.
2012. márc. 22. 22:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha esetleg nem vagy magaddal teljesen elégedett, akkor "dobd le" azt a 6-ot, jobban fogod magad érezni! :)
2012. márc. 22. 22:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Vazzeg, mi tart vissza attól hogy lefogyj ha ennyire zavar?

Komolyan nem értelek...

2012. márc. 22. 22:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez nem feltételes mód, ha teszel valamit biztosan eléred a célod. Ilyen egyszerű az egész. Minél kevésbé látod az eredményt, annál jobban kell próbálnod.
2012. márc. 22. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:

elhízás = hanyagság = forever alone

fogyj le! bár én már annyira ki vagyok éhezve hogy sztem simán bejönnél, de ez én vagyok:D

F18

2012. márc. 22. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:

röviden-

[link]

[link]

szóval nincs lehetetlen,max tehetetlen.

2012. márc. 22. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehetsz nőies így is!Ha nem zavar,ne fogyj le,nem kell mindenkinek csontsoványnak lenni.Ingadozik nekem is a súlyom lelkiállapottól függően például,de mindig volt barátom.Ha 10kilót fogytam akkor is,ha 10kilót híztam akkor is.Kisugárzás a lényeg.
2012. márc. 22. 23:02
 17/21 anonim ***** válasza:
Én pont az ilyen alakú lányokat szeretem, sajnos egyre kevesebb van mert mindenki fogyózik:(
2012. márc. 22. 23:06
 18/21 anonim ***** válasza:
nálam pont ez a bejövős kategória 24f
2012. márc. 22. 23:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem vagy durván kövér. Szerintem simán szerezhetnél magadnak pasit. De ha nincs önbizalmad, akkor nem fog menni, sportolj.

Én is 165 cm vagyok, és 62-63 kg, nem vagyok megelégedve magammal edzek folyamatosan. Kardio, aerob, sok zöldség, kevesebb gyümölcs, mert tele van szénhidráttal, nincs kenyér, nincs cukros, nincs zsíros. Én csak pár napja kezdtem, de már sokkal jobban érzem magam, hogy az a sok szénhidrát nem terhel.

2012. márc. 23. 08:31
 20/21 anonim ***** válasza:
én 170cm/63 kg vagyok, és úton útfélen ledagadtoznak. Főleg a pasik!
2012. márc. 23. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!