152 centimhez 40 kiló vagyok, a 45 irreálisan sok lenne már?
Első! Te nagyon sovány vagy!
Van egy barátnőm, ő 154 centi és hozzá 48 kiló, és nagyon csinos! Ő is volt 40 kiló körül, és nagyon csontos volt, nem épp nőies, hanem mint egy kislány. Nem volt szép.
Gyenge is volt és beteges. Most hogy felszedett magára és 48 kilóra hízott, vidámabb, erősebb és szebb! Már nem lóg a seggén minden gatya meg hasonlók! :)
Ő úgy csinálta, hogy egy nap ötször evett, és úgy, hogy minden tápanyagot megkapjon a szervezete egy nap. Tehát minden nap evett szénhidrátot, fehérjét, egy pici zsírosabb étel is becsúszott, de nem sok. Édesség is ment egy kicsi minden nap, és nagyon sok gyümölcs, zöldség, hogy pótolja a vitaminokat (vitaminhiány miatt is lehet valaki étvágytalan). Béres cseppet szedett, majd a kúra után B vitamint. Heti 3x jött velem tornázni és nagyon sokat sétáltunk (a mozgástól is jó étvágya lett, és a sport segít, hogy ne hájban rakódjanak le a plusz kilók).
Az elsönek valami nagy zavar van a fejében!
150 cm-hez az ajánlott testsúly 45-50 kg nöknél!
A második ötlete jó, egyél többször, esetleg kicsit több zsiardékkal (nem tocsogósan!!), meg több (jó minöségü) szénhidrátot, kezdj erösiteni.
Szerintem is elsőnél valami nem százas.A 45 kiló teljesen jó lenne a 40 ami nem a legjobb,elég kisgyerekes alkat.
Szerintem amúgy egy 150 cm es lánynak olyan 45-50 kilo teljesen jó.160-nak pedig 55-60.Ez nem hajszál vékony alak,de pont jó és ha ez sportolással van elérve akkor nagyon szép formás lehet az ember.
Kedves első, hidd el, a 40 még ehhez is kevés ;) azt nem mondom, hogy csontsovány vagyok, hanem szálkás az izomzatom, és viszonylag nőies az alkatom, de el tudnék viselni még egy-két kilót pluszban.
köszi az eddigi válaszokat!
A 152 centihez egyáltalán nem sok a 40 kiló, de nem is kirívóan kevés. Az tuti, hogy akinek ilyenek a paraméterei, azt inkább vékonynak fogják mondani, mint teltnek. Ha valaki 160 centisen 40 kiló, az viszont már kifejezetten sovány.
Szóval a kérdezőnek azt mondom, hogy a 45 kiló egyáltalán nem lenne sok, ahogy előttem is írták, az lenne az ideális!
Szerintem az első csak viccelt, nyugi :DD
Kérdező: bőven jó leszel 45 kilósan is, nagyon vékony vagy most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!