Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Candy Close kérdése:
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok,van egy férfi ismerősöm,akivel jóba vagyunk.szeretnék lefeküdni vele,és ő is célozgat erre,sőt még ki is mondta,hogy megdugna,de csak 18éves korom után.szeretném,ha nem várna addig,és látszik,hogy lassan beadja a derekát.szerintetek mit szólna ahhoz,ha egyik este beállítanék hozzá szexi ruciban,és megpróbálnám elcsábítani?(amúgy ő sokkal idősebb nálam,és látszik rajta,hogy megdugna,de aggályoskodik...) Csak értelmes válaszokat légyszi!2012. aug. 29. 13:32
2/13 anonim válasza:
anyuci tud róla, h a kislánya nem egy IQ fighter?
3/13 anonim válasza:
Mekkora egy rib.anc vagy te már 15 évesen. Hova fajul már ez a világ. Kislány!! Menj vissza inkább babázni. Az való még neked nem a fa.sz
4/13 anonim válasza:
villants cicit előtte.
amúgy irigylem, nem leszel attól menőbb mások szemében ha időssel kefélsz. csak ribanc leszel mások szemében.
5/13 anonim válasza:
1. vagyok, egyébként tényleg nem ártana megvárni amíg 18 leszel, ha ez a férfi sokkal idősebb nálad...
6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rib@nc!én érzelemből feküdnék le vele,nem azért,hogy "nagyobb vagy menőbb" legyek...
2012. aug. 29. 13:39
8/13 anonim válasza:
Érzelemből XD Hol van itt érzelem kiscsillag. Ha érzelem lenne akkor nem erőltetnéd meg nem akarnád magad rátukmálni. Ha érzelmek vannak akkor beéred szimpla érzelmi kapcsolattal addig amíg ő nem akar szexet. TE csak meg akarod magadat dugatni
9/13 intrepid válasza:
Jogilag 14 éves kor fölött levadászható egy lány, erkölcsileg én a 16 évnél húzom meg a határt. 18 éves koráig meg illik egy lánynak elveszíteni a szüzességét.
10/13 anonim válasza:
9. Te sem vagy retardált. Mi az h illik. Ja h ma az a divat ha már 14 évesen szét van b...va, az meg szégyelje magát aki 18-19 éves koráig szűz mert esetleg nem egy futó románc során akarja elveszteni és még nem talált olyat akinek odaadná magát.
Tiszta szégyen h mi lett ebből a világból
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!