Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen 90/b-s melltartó?
.) A mellkas méretére pontosan a mell alatt mérve. A mérőszalag legyen vízszintes és szorosan vezessük körbe a karok alatt. Ez szám adja meg a melltartó méretét. Mivel a melltartók méretezése 5 centiméterenként ugrik, ezért ha a mellkas méreted 79, akkor a 80-as méret számodra a megfelelő. Ha 86, akkor a 85-ös lesz a te méreted.
Miután megvan a két adat, vond ki a mellbőség értékéből (nagyobb szám) a mellkas méretét (kisebb szám), ebből kapod meg a melltartód kosárméretét:
Mellbőség 88 cm
Mellkas mérete 76 cm
Különbség 12 cm
A megfelelő kosárméretet az alábbi táblázat segítségével határozhatod meg:
Kosárméret Mellbőség-mellkas
méretének különbsége
A kosár 12 cm
B kosár 12-14 cm
C kosár 14-16 cm
D kosár 16-18 cm
DD=E kosár 18-20 cm
F kosár 20-22 cm
G kosár 22-24 cm
nagyon szívesen :)
Csodálkoztam volna, ha a B nagy, mert nekem akkora van, és messze nem nagy :DDD
"Csodálkoztam volna, ha a B nagy, mert nekem akkora van, és messze nem nagy :DDD"
Te is 15 vagy?
Kedves utolsó, sajnos van olyan, hogy valakinek alkatilag olyan széles maga a háta, hogy ekkora kelljen (nem hájtól), nem kell feltétlen dagadtnak lenni hozzá.
Másik alternatíva: én is 90B melltartót hordtam 15 évesen. Egész 17 éves koromig, amíg nem láttam a táblázatot, hogyan mérik. 85C volt az, csak nem voltam vele tisztában.
(Most 24 leszek, 80C melltartómérettel...)
Én a 80-85-re mondom, hogy alkatilag szélesebb, a 90 már eléggé hogyismondjam... Vagy már férfiasan széles, vagy pedig zsíros.
Le lehet szavazni, de attól még nem lesznek máshogy a dolgok. Sajnálom. :)
"Csodálkoztam volna, ha a B nagy, mert nekem akkora van, és messze nem nagy :DDD"
Te is 15 vagy? --- nem, én 41.
" Le lehet szavazni, de attól még nem lesznek máshogy a dolgok. Sajnálom. :)"
Én biztos nem pontoztalak le, de nem láttad te se a hátát.
Nem mondtam, hogy szép egy 90-es hát (a saját 78-asomat is nagynak tartom), akár csontozatilag ilyen széles, akár hájtól, de látatlanban beírogatni, amit írtál, nem biztos, hogy kéne.
(115-ös melltartó is van, csak mondom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!