Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen 90/b-s melltartó?
Figyelt kérdés
nagynak számít? barátnőmmel voltunk boltban fürdőruhát, fehérneműt venni, kérdezte mekkora kell nekem, mikor mondtam, el volt ájulva..2012. aug. 29. 00:00
2/23 anonim válasza:
kellene egy kép a cicidről (de nem kell az arcod mert ugye személyiségi jogok bla) Csak úgy tudom megmondani ha láthatoma pőre hamvas duzzadó üde kebleid
kepfeltolto.hu
3/23 Mókusgyilkos válasza:
jah elájult mert nem tudja mi mire vonatkozik :D
4/23 anonim válasza:
az tök jó..főleg ha nem 82kg vagy hozzá ;)
5/23 anonim válasza:
a b kosár az teljesen átlagos, a 90 meg a hátad kerülete.. szóval fogyózz kicsit. a 90-es-hez legalább D lenne arányos.
6/23 anonim válasza:
Szerintem nagynak számít. De ha 5-10 év múlva nem fogja a hasadat verni, akkor nem gáz, ha ezt akartad kérdezni.
7/23 Mókusgyilkos válasza:
a betű a lényeg :) a szám h mikor h mérik az nekem teljes homály úgy értem 90cm ha kosártól kosárig mérjük és nem a teljes mellbőséget jelenti akkor az qrva nagy :D
8/23 anonim válasza:
A B nagy???????? mióta?
A melltartó méret egy számból és egy betűből áll. Például 85G, ahol a szám (85) a mell alatti méretet, a betű (G) pedig a kosárméretet jelöli.
9/23 Mókusgyilkos válasza:
6.: 1 B kosaras mell biztos h nem fogja :D
10/23 lila nyuszi válasza:
Nagyon széles a hátad. 75/C nagy, 90/B átlagos.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!