Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mit élveznek azon, hogy megfogják a mellem? Hisz szivacsos melltartó van rajtam, abból is a legkisebb.
Figyelt kérdés
Az is tetszik nekik? Mert lány létemre nem tudom mi a jó benne, hisz a szivacsot fogja.2012. júl. 12. 21:50
1/9 anonim válasza:
Azért mert csecs! csecs! csecs! Mindent élvezünk benne.
2/9 anonim válasza:
kérdezd Darwin bácsit :D Evolúció, biológia. Nem lehet megmagyarázni..így alakult ki.
3/9 anonim válasza:
1. én utálom a szivacsos melltartót.
2. a páromon kívül még senkinek nem engedtem taperolni magam intim területen (mert a mell is közé tartozik)
4/9 anonim válasza:
Engem hidegen hagy a mell nem értem mit szeretnek rajta a többiek.
Engem csak a segg érdekel.
F/27
5/9 anonim válasza:
Én is imádom a saját cicimet fogdosni, simizni, azt nem értem, hogy te miért nem szereted a cicidet!
21/L
6/9 anonim válasza:
nyami nyami én is fogdosnám és még a számmal is kényeztetném :P
7/9 anonim válasza:
Ha kicsit még türelemmel vagy túl fog jutni a szivacson.
Pici cicire egyébként sem kell melltartó, és akkor nem kell egyikőtöknek sem azon agyalni, mi a jó ebben.
8/9 anonim válasza:
Most eltekintve a szivacsos melltartótól a válasz egyszerű, mert Puhaa!!! (és nekünk nincs ilyenünk :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!