Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron sokszor melltartó nélkül. Ez gáz?
Sokszor mikor indulok valahova egyszerűen nyűgös vagyok ha melltartót kell vennem mert meleg, izzad tőle a mellem van hogy kikapcsolódik és az megint agytépő stb.
És egyszerűen nem veszek fel, sokkal kényelmesebb. Arra persze ügyelek hogy a bimbi sose üssön át mert szerintem az gázos. De egyre jobban megszoktam hogy nem hordok. Anyu is állandóan azt mondja minek rám melltartó a melleim így is vigyázzba állnak. Elvileg tényleg egészséges ha nem mindig hordunk melltartót mert megerősödnek a tartó izmok és nem fog lógni. Fiúk ez titeket zavarna?
18/L
"a mellkasfalon az emlőket csupán a bőr tartja, állományukat rugalmatlan kötőszöveti rostok szövik át, melyek az élet során kitágulnak, megereszkednek. A mellek ezáltal - a gravitáció miatt - hajlamosak a süllyedésre. Ezt kivédeni csupán melltartóval lehet, melynek viselése a serdülőkor végétől ajánlott."
idézet innen:
Nem zavarna, sőt imádnám! És gyakran, fizikailag ellenőrízném, hogy valóban nincs-e rajtad!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!