Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a melltartóméretemhez?
nem sokat mond.
ez most nagy v kicsi?
képet.
A 70 és 75 semmit nem jelent, az a mell alatti méreted.
A mell nagyságát a kosár mutatja.
Ha ilyen vékony vagy, akkor biztosan jól áll neked a kicsi mell.
Nekem 70/B-s a melltartóméretem és eddig csak előnyét láttam a kicsi mellnek. Simán tudok hason is aludni, ha oldalra fordulok nem lógnak oda mindenhova a melleim, nem ereszkedtek eddig szerintem semennyit, és szerintem nem is nagyon fognak, max. minimálisan, egy nagy mellhez képest legalábbis. Én mélyen kivágott pólót is felvehetek, így sem látszik a mellem (nincs kint a fele), mint egy nagymellűnek (nálam már 80,85/B nagy mell).
Testvéremnek 85/B-s melle van, szegénynek nagyon sokat fáj a háta, nem igazán vehet fel mélyen dekoltált felsőt, mert neki elég kihívóak így a mellei, folyton nyálcsorgatva bámulják, soha értelmesen nem tud beszélgetni senkivel, mert a mellével szemezgetnek, ezt ő utálja és én is utálnám a helyében. Nekem legalább az arcomra tudnak koncentrálni, az is valami. :-) És ő nem tud aludni sem tőle rendesen, és neki már jó 5 cm-t ereszkedtek a mellei, pedig még ő is a húszas évei elején van... Enyém még mindig olyan, mint 15 éves koromban. Szóval előnyei is vannak a kicsi mellnek. Legalábbis én inkább ezekre a pozitív dolgokra gondolok, ahelyett, hogy azon agyaljak, a férfiak 70,80%-ának (?) a nagy mell tetszik. Nem érdekel engem ez már. :-)
Mikor tanulják már megy egyesek, hogy a 85/B és 70/B közti mellméret között NINCS SEMMI KÜLÖNBSÉG, ugyanis a kosár mérete nem a számtól függ, hanem a betűtől!
A, B, C, D... stb, így nő a mell mérete, a szám része a mell alatti méretetet határozza meg.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!