Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mit szóltok hozzá ha egy lány megbök? (mármint fb-on)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 00:27
1/6 anonim válasza:
Eddig többnyire nekem nem tetsző lányk bökdöstek, vissszabököm és kész, rámírnak, hogy vagyokk stb.
De lesz@rom őket, régebben engem is lesz@rtak a láányok, de mióta szép fiú lettem, már bezzeg bökdösnek.
Ezért mondom el kell menni kondizni testvéreim!!
2/6 anonim válasza:
ehhez csatlakozom:)
amúgy ha megbök egy csaj,megkérdezem tőle hogy szeretné e hogy "visszabökjem"?ez szokott nekik tetszeni.
3/6 anonim válasza:
ha megböknek egy csinos csajszi, csak annyit kérdeznék: nálad vagy nálam?!
:D)
4/6 anonim válasza:
egy ismerősöm azt játssza, hogy minden nap végigböki fb-on mind a 471 ismerősét, és várja hányan bökik vissza. amúgy mi a rossebb, hogy ma már csak úgy tudod valakinek megmondani, hogy tetszik, hogy MEGBÖKÖD FACEBOOKON??? személyesen szemtől-szembe nem lehet? hova süllyedt az ifjúság...-.-"
5/6 anonim válasza:
szokjatok már le ezekről a kérdésekről
6/6 Christian Death válasza:
Inkabb bokne meg eloben, facebook csak egy illuzio haszontalan dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!