Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lány és 20 éves fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lány és 20 éves fiú?

Figyelt kérdés
járhatnak? a fiú 16nak érzi magát és annyinak is néz ki . én meg külsőre vagyok 16 éves. elkezdtük beszélgetni és hát nemtudom hogy jó-e az ha mi közöttünk lenne bármi. szerintetek?

2012. aug. 27. 18:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nekem se szükséges a szex, már mondtam h szűz vagyok, szerinted eddig kibírtam volna ha szexmániás lennék? amúgy engem eléggé gyereknek tart mindenki meg éretlennek:D
2012. aug. 27. 20:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan próbáljátok meg:)
2012. aug. 27. 20:53
 23/26 anonim ***** válasza:

Az a fura, hogy ha tapasztalatokat keresek, akkor csak jót találok, rosszat nem:O

összegyűjtöttem párat:

Én 14 voltam mikor összejöttem az akkor 23 éves barátommal...

DE! nem volt egyszerű, egy tizenéves lány még nagyon gyerek...

Most 21 vagyok, de még mindig itt van.. :):):)

---

Én 13, a párom 18 volt mikor megismerkedtünk és elkezdtünk járni. Ma 28 és 32 évesek vagyunk, van egy gyönyörű másfél éves gyerkőcünk. Most akkor mi a kérdés? Nem minden lány vagy épp minden fiú csak a testiségre hajt. Én pl. 16 éves voltam, amikor először szeretkeztem a párommal és azt sem ő, hanem én kezdeményeztem. Nem bántam meg, pozitív élmény maradt és az eltelt idő is csak minket igazol.

--

Az én barátom 21 éves,én pedig 15 vagyok..ez szinte ugyanaz,mint a 14L-20F.és nálunk semmi gond nincs.iszonyúan szeretjük egymást,és érettségben sem érettebb nálam.am kb 18-nak néz ki,nem is úgy viselkedik,mint egy 21 éves:Dszóval egyáltalán nem olyan.anyukámék is szeretik,ha lehet ezt mondani:Dtehát semmi bajuk vele.látják,h nem túl "komoly" hozzám.szerintem ez mindenkinél más...mi nagyon jól megvagyunk.lehet,h másoknál nem működne.

15/L

---

Nekem is volt egy ilyen barátom. 8 hónapig voltunk együtt. Mi jól kijöttünk. De viszont azt nektek kell érezni, h nagy-e a külömbség:)

egy próbát megér!:) de csak okosan;-)

szurkolok:)

14/L

---

Velem ugyanez van.A barátom 20 éves én pedig 14.

Egyébként nem tapasztaltuk hogy baj lenne...Nekünk nem okozott semmilyen problémát.

---

En 14 eves lany vagyok e snekem is van egy 20 eves pasim.Nagyon jol megertjuk es szeretjuk egymast.Sokkal masabb mint a tobbi fiu.Megert es nem a szexre hajt.Tudja az en allaspontomat.Szerintem az a 6 ev nem szamit.Engem is sok pletyka ert ez a kapcsolat miatt,de mar tul vagyok rajta.Mar 4 honapja jarunk es boldogok vagyunk.Szerintem mukodhet ilyen kapcsolat ahol nagy a korkulombseg.Nem a kor szmit hanem az eretseg.

---

Én 20 éves fiú vagyok és a barátnőm 14 éves. igaz nem régóta vagyunk még együtt de jól megvagyunk. az igazat megvalva egy kicsit tiltakoztam a kapcsolat ellen de mikor megismertem akkor teljesen másképp néztem rá. (ezzel az bizonyosodott be hogy egy 14 éves lány is tud már komolyan gondolkodni és választani, tudja mi neki a jó). azt nem mondom hogy minden 14 éves lány ilyen de ő igen. Szóval nem értek egyes szülöket meg embereket akik tiltakoznak ez ellen. a lány döntsön már mi a jó neki és ne a szülő és szerintem is sokkal rosszabb ha tiltják. Azokkal meg pláne nem értek egyet akik olyanokat irnak h milesz 3-4 év múlva mikor a fiú már 23-24 éves de a lány mégcsak 17-18 és a srác már családot akar. ez a veszély szerintem senkit sem fenyeget ebben az országban. Szerintem a mai világban(Magyaroszágon) aki 23-24 évesen családot akar főleg ne gyerekeket. Aki meg erre azt mondja h pedofilitás azt agyon kéne verni. Mert nincs tisztába azzal hogy mit jelent a pedofilitás. Az nem itt kezdödik. A tanulás mellett meg simán lehet valakinek kapcsolata ugy hogy ne menjen a tanulás rovására. ha mindenki akkor kezdené el a párkapcsolatát amikor befejezte a tanulást akkor mi lenne itt?!A sex az már egy komoylabb kérdés az tény. de szerintem ezt is meglehet oldani. Most ha még nem akarja a lány akkor nem akarja. Szerintem nem fogja senki sem megerőszakolni a barátnőjét. (ha meg igen akkor azt kötném fel az első fára). Meg ha szeretünk valakit akkor megbírjuk állni h ne dugjunk félre és bÍr várni a szexel. és ha normálisan van nevelve az a lány akkor normálisan is fog viselkedni. ennyit akartam. sztem nincs értelme tiltakozni és nézni kell a saját gyerekünk érdekét.

2012. aug. 27. 22:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ez ritka,az hogy kiírsz néhány példát,arról se felejtkezz el,hogy anonim oldal így lehet a fele nem igaz,csak egyetért,vagy lázad a nagyrésze és kitalál egy sztorit,a másik meg az,hogy lehet van a gyerekeknek 1%a aki nagyon fiatalon jön össze a barátjával és együtt maradnak,de az hogy ilyenkor a korkülönbség 3-6-7 év és jól meg vannak 20 év múlva is az kb 100000ből egy
2012. aug. 28. 01:02
 25/26 anonim ***** válasza:
én nagy korkülönbséggel csak jó kapcsolatokat ismerek :)
2012. aug. 28. 01:09
 26/26 anonim ***** válasza:
:DDDD kiderült hogy a lány nem is szűz már (a fiú, vagyis én viszont igen) :D ilyenkor mi van?XD
2012. aug. 29. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!