Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lány és 20 éves fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lány és 20 éves fiú?

Figyelt kérdés
járhatnak? a fiú 16nak érzi magát és annyinak is néz ki . én meg külsőre vagyok 16 éves. elkezdtük beszélgetni és hát nemtudom hogy jó-e az ha mi közöttünk lenne bármi. szerintetek?

2012. aug. 27. 18:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
kit érdekel mennyinek érzi magát, ha egy 48 éves 26nak érzi magát akkor is 48 marad
2012. aug. 27. 18:59
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

20 éves fiú----> szex

14 éves lány----> MÉG nem szex(ha nem ribanc vagy)

2012. aug. 27. 18:59
 3/26 anonim ***** válasza:

gratulálok

I don't want to live on this planet anymore...

2012. aug. 27. 19:00
 4/26 A kérdező kommentje:
én is ezen gondolkoztam bár szerinte ő még nem akar velem és ő bírná akár a házasságig.
 5/26 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, később nem tűnne olyan soknak ez a korkülönbség, viszont most még igen az, mert egy 20éves srácnak másabbak az igényei, ha meg is próbálod vele ami rajtad áll, akkor is legyél óvatos és ne hagyd, hogy siettessen a szexel...
 6/26 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy becsapjon, én 15nek érezném magam ha dögös lenne az illető és meg akarnám kapni, persze a te dolgod, de valószínüleg szexelni akar, ez a házasságig várnék meg alapból gyanús
2012. aug. 27. 19:03
 7/26 anonim ***** válasza:

járni járhatnak, csak éppenséggel én nem ajánlanám!

Egy 14 éves még gyerek egy 20 éves meg már felnőtt.

18 fölött már más elvárásai vannak az embernek, főleg egy fiúnak. Náluk a szex a fontos. 14 évesen annyira nem tudod még megérteni az ilyen dolgokat, hiába azt gondolod, hogy igen. Hidd el, hogy nem

Ebben az esetben lényegtelen, hogy ki mennyinek néz ki! Természetesen ti döntitek el, mi lesz.

18/L

2012. aug. 27. 19:03
 8/26 anonim ***** válasza:

"én is ezen gondolkoztam bár szerinte ő még nem akar velem és ő bírná akár a házasságig."

ne higgy el mindent amit mond! Ezzel legyél tisztába! Nem tudod méh megérteni, hogy valójában mik az igényei. Nem ismered a hozzád ennyire idős embereket, főleg nem a fiúkat!

Ha lefekszel vele ha nem, nehogy azt hidd hogy nm fog a hátad mögött mással lefeküdni. Hülyeség!

18/L

2012. aug. 27. 19:07
 9/26 Mókusgyilkos ***** válasza:
18L: na nehogy azt mond h neked kevésbé fontos a szex mint az éppen aktuális pasidnak :D a kapcsolat része az is ez van persze nem kell siettetni de előbb utóbb bekövetkezik kivéve persze ha ilyen 1 hónapos szrról beszélünk mert az annyit nem ér h levegyem a gatyám :D
2012. aug. 27. 19:09
 10/26 anonim ***** válasza:
15%
Ne hallgass senkire azt csináld amit te akarsz. Ha bejöttök egymásnak, és hajlandó várni a szexel, akkor mi baj lenne? Láttam már nagyobb korkülönbséget is működő kapcsolatban szóval...
2012. aug. 27. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!