Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ciki, ha a lány evés közben élvezkedik?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én imádok enni, szeretem a finom ízeket, és sokszor adok ki ilyen hangokat evés közben, hogy "mmmh", "ahh ez isteni" és hasonlóakat. Nem tudom kontrollálni, egyszerűen csak jön, amikor valami finomat eszek... Mit gondoltok erről? Nem akarom, hogy ha már lesz barátom, és elmegyünk valahova enni, röhejesnek találjon. Le kéne szoknom erről?
16/L
2012. aug. 15. 20:26
4/12 anonim válasza:
Ez minden helyzetben ciki, sőt pofátlanság.
A cigányok viselkednek így...
5/12 anonim válasza:
Nyilvános helyen valóban ciki, de otthon, kettesben nem érdekelne :D
7/12 anonim válasza:
Hát,elég kövér lehetsz...Amúgy meg elég zavaró dolog tud lenni,de lehet hogy aranyos,nem tudom,látni kéne.
8/12 anonim válasza:
Hát, picikét aranyos, de ha folyton megállás nélkül csinálod az eléggé kellemetlen a párodnak, randipartnerednek stb.
9/12 anonim válasza:
sürgősen hagyd ezt abba.rendkívül idegesítő szokás ha "szexelsz" a kajával.
10/12 A kérdező kommentje:
:DDD Nem folyamatosan csinálom, csak néha megszólalok. És akkor sem úgy, mintha éppen orgazmusom lenne, csak olyan...szokásos hangon.... :D
2012. aug. 16. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!