Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lány és 20 éves fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lány és 20 éves fiú?

Figyelt kérdés
járhatnak? a fiú 16nak érzi magát és annyinak is néz ki . én meg külsőre vagyok 16 éves. elkezdtük beszélgetni és hát nemtudom hogy jó-e az ha mi közöttünk lenne bármi. szerintetek?

2012. aug. 27. 18:58
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Kérdező ha a fiú azt mondta várna a szexxel a házasságig akkor valami baj van vele, vagy valaki mással elégítí ki a vágyait.én nem gondolom hogy egy fiúnak csak a szex jár az eszében de nem hinném hogy ez valós állítás lenne
2012. aug. 27. 19:14
 12/26 anonim ***** válasza:
Ez már túl nagy korkülönbség szerintem...
2012. aug. 27. 19:16
 13/26 anonim ***** válasza:

drága Mókusgyilkos! :)

Az én magánéletembe nem szeretnék belefolyni, sem abba, milyen az én és a párom szexuális igénye, mert szerintem nem ide tartozik és senkire sem tartozik!

Mellesleg megjegyezném, hogy az nálam nincs olyan, hogy aktuális pasi.

Jó pár éves kapcsolatom van.

2012. aug. 27. 19:18
 14/26 anonim ***** válasza:

hagyd a p*csába...csak fel akar próbálni a farkára.. :D

ha jól nézel ki rajta még párszor felpróbál és kész..

2012. aug. 27. 19:20
 15/26 anonim ***** válasza:
40%

istenem egyesek mennyire szexmániások -.-''

amúgy én lennék az a fiú, és még szűz vagyok.. majd az igazival szeretném elveszíteni és azt sem az elején :) ja és én is ismerek olyat pl h 15-24 és jól működő kapcsolatokat ilyesmi korkülönbségekkel :) és nem értem miért írtok ilyeneket, hogy nekem más kell, ha nem is ismertek... nekem bőven elég ha szeret engem és szerethetem :) más nem számít

2012. aug. 27. 19:23
 16/26 anonim ***** válasza:
ne magatokból induljatok ki ;)
2012. aug. 27. 19:29
 17/26 anonim ***** válasza:
#17 Gratulálok a felfogásodhoz, biztos nagyon jó pasikat választottál életedben, hogy így ítélsz meg egy idegent:D
2012. aug. 27. 19:29
 18/26 anonim ***** válasza:

aki engem védett annak köszi szépen :)) én tényleg ha összejönnénk :D (még nem ismerem előbb azért találkoznunk kell:D) akkor sose csalnám meg és még ha ő rámmászna akkor se hagynám neki mert még nem.. :D

:D ha sikerül majd megírhatjuk ide nektek mondjuk 1 év múlva hogy milyen jól egymásrataláltunk :PP :D

2012. aug. 27. 19:33
 19/26 anonim ***** válasza:
Mókusgyilkos egy pasi...
2012. aug. 27. 19:35
 20/26 anonim ***** válasza:
14 éves még gyerek egy kislány teljesen mindegy hogy néz ki manapság a kislányok imádnak felnőttesen öltözködni és próbálják így eltakarnia tojáshéjat a fenekükön, a fiú már egy fiatal férfi,felnőtt,és nem normális,hogy kislányokra hajt,szerintem te maradj még az álmodozásnál,egy fiatal férfinek a szex már hogy is mondjam szükséges neked még vagy 3 évig még max álmaidba kéne felmerüljön
2012. aug. 27. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!