Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnem kéne, hogy izmos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kéne, hogy izmos, sármos férfiként prostituálthoz megyek? Vajon ő mire gondol ilyenkor?

Figyelt kérdés
190 centi magas vagyok,kidolgozott testem van,sokan sármosnak,jóképűnek mondanak,az ágyban is jó vagyok.(biztos le fognak egoistázni,de valóban ilyen vagyok) Nemrég szakítottunk a párommal,és már nagyon érzem a szex hiányát.Új párkapcsolatot nem akarok egyenlőre,bárokban,rendezvényeken inkább nem ismerkedek,mert ott kellemetlen meglepetésekbe is futhatok..(nemibeteg nő,stb) Tinilányokat se akarok szédíteni,az becstelenség szerintem. Ìgy csak az maradt,hogy prostituálthoz megyek.Végülis tőle azt kapom amire vágyok,szenvedélyes szeretkezést egy felszabadult hölggyel.Egy igényes,lakásosra gondoltam,sajnos annak megvan az ára.Ami érdekel,az az,hogy megéri-e,szégyellnem kell-e magamat,és vajon mire gondol a prosti,ha egy jó külsejű férfi megy hozzá? 27/F

2012. aug. 26. 22:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A korábbi kellemetlen tapasztalataimra alapozom..de nem feltétlenül beteg kell hogy legyen.Volt hogy csalinak beültettek egy nőt,hogy valami kártyabarlangba csalja az embereket.(majdnem én is lépre mentem) És igényes prostira gondoltam,nem útszélire..mindenféle elvont következtetéseket pedig ne vonjatok le a kérdésből.
2012. aug. 26. 22:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Annyira nem foglalkoztat mit gondol,csupán érdekel
2012. aug. 26. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!