Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy egy sarmos 30 eves pasinak se komoly kapcsolata, se felesege?
Figyelt kérdés
Nem meleg a srac, igencsak jokepu, egy 10es skalan 10es pasi, bulizni is jar neha, szoval nem ul egesz nap otthon, kedves, vicces....2012. jan. 2. 12:22
1/27 anonim válasza:
talán mégse olyan jóképű a kedves papa
4/27 Antimod válasza:
Félénk vagy aszexuális, vagy a mami mindenkit elűz mellőle.
5/27 BlackSword válasza:
Azt, hogy egy emberi roncs... Szóval mégsem az a 10/10-es, mert ha az lenne, akkor lenne komoly kapcsolata... Biztos van ott egy nagyobb "szépséghiba"...
6/27 anonim válasza:
több oka is lehet...lehet hogy vár még az igazira..nem akarja magát elkötelezni..egyszerűen nem kell neki most kapcsolat..vagy csalódott esetleg valakiben..vagy szerelmes még a volt csajába...akár mi lehet..
7/27 anonim válasza:
Valami akkor nincs rendbe vele mert ha valóban 10/10 akkor azoknál még a legjobb csajok is kezdeményeznek.
8/27 anonim válasza:
vagy pont azért mert jól néz ki,kihasználja a lehetőségeket és élvezi az életet és esze ágában sincs lekötni magát,hiszen minden héten lehet hogy mást csajt dug meg...és mivel sok nőt megkaphat ezt kiélvezi és nem akar kötöttségeket..
9/27 anonim válasza:
szerintem meg, vagy csalódott már elég sokat és azért nem , vagy nem akar még gyereket, vagy egyáltalán nem akar, és hát nem akarja lekötni magát még vágyik a szabadságra.
Nem pedig arra, hogy szép házikó, gyerekek, homokozó, lekvárbefőzés, pelenkázás, és max egy vacsora lenne a szórakozás havi 1x.......
Én 28 vagyok, én magamat olyan 10/6-7 esnek mondanám de nem is ez a lényeg hanem, hogy nem akarom lekötni magam, kell szeretem a szabadságot.
- A legtöbb lány ilyen 25-30 között már gyermeket szeretne én nem. 3 lánnyal éltem eddig együtt, 3 komolyabba kapcsolatom volt, ennyi, de egyszerűen nem akarom lekötni magam.
10/27 BlackSword válasza:
Ez az élvezi a helyzetet, meg vágyik a szabadságra duma kamu... 30 éves korára azért benő egy férfi feje... És többre fog becsülni egy normális kapcsolatot, holmi futó kalandoknál... Ha nem, akkor ott a fejében van a baj... És ezt most tapasztalatból mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!