Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egy 30 eves nagyon jokepu ferfinek nincs komoly kapcsolata?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 20:36
1/17 anonim válasza:
gyerekesek általában azért...vagy mert a 25-30éves nöknek van és a 20éves meg kerülje a 30évest...
2/17 anonim válasza:
Talán nem akar barátnőd.
Engem általában szépnek mondanak, mégsincs párom. Nagyon kevés ember felé tudok barátságnál több érdeklődést mutatni, akaratomon kívül.
Talán ő is ilyen.
3/17 anonim válasza:
Mondjuk a képre én is kíváncsi vagyok :)
4/17 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok az a 30 eves ferfi... Kapcsolata meg volt, nem is egy, csak hamar veget ertek... Amugy komolyan mondom, iszonyafosan jokepu, eddig akarhany lany ismerosom latta, mint azt mondta, hogy kar, hogy nem fiatalabb. Jol tartja magat, izlesesen oltozik, divatos, fiatalos...
2011. júl. 29. 21:05
5/17 anonim válasza:
Mi a bajuk a barátnőidnek azzal, hogy 30 éves? Azt írod, fiatalos és divatos, plussz jól tartja magát. akkor mi a problémájuk vele a barátnőidnek?
6/17 anonim válasza:
Meg ha minden igaz, 30 év alatt kitapasztalta a módját.
Ismerkedjetek meg vele :)
7/17 anonim válasza:
Nem akar komolyat
Meleg
Összeférhetetlen
stbstb
8/17 Big Boss válasza:
Bizt jó választás lenne, mert am a 30-35 év közti férfiaknak van a legtöbb spermája, és sokkal termékenyebbek mint a 20-on évesek na meg persze tapasztaltabbak :] de várom már, h 30 legyek xd
9/17 anonim válasza:
Így alakult, plusz nem akarja igazán vsz.
10/17 anonim válasza:
Talán túl sokszor baszták át és elege lett az egészből.
Amúgy miért érdekel/zavart téged ez az egész? AZ ő dolga, semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!