Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy egy sarmos 30 eves pasinak se komoly kapcsolata, se felesege?

Figyelt kérdés
Nem meleg a srac, igencsak jokepu, egy 10es skalan 10es pasi, bulizni is jar neha, szoval nem ul egesz nap otthon, kedves, vicces....
2012. jan. 2. 12:22
1 2 3
 21/27 BlackSword ***** válasza:

Ti ugrottatok egyből a nyakamnak, hogy hogy lehetek ennyire sztereotip... Én csak védekeztem... És fogok is... Aztán ti jöttök a specifikált példáitokkal...

Tudom, hogy a házasság nem fenékig tejfel, meg a párkapcsolat sem egyenlő a boldogsággal, bár akkor én kérdezhetném meg, hogy Te hol élsz... Vagy Te már összeállsz mindenkivel, hogy lukat kapj???

És sehol sem írtam azt, hogy kiégett az akinek 30évesen nincs családja, hanem az ég ki, aki minden nőt kihasznál... Úgy látszik elbeszéltünk egymás mellett...

2012. jan. 2. 13:36
 22/27 anonim ***** válasza:
Nagybátyám 48 évesen házasodott meg és lett gyereke. Mindenki azt hitte a családban hogy már soha nem fog megházasodni :)
2012. jan. 2. 13:47
 23/27 anonim ***** válasza:

3 lehetőség jutott eszembe:

- Mégis csak b*zi.

- Elege van már a csajokból

- Okos. Rájött, hogy könnyen megkaphat bárkit és nem vesztegeti az idejét felesleges körökre.

2012. jan. 2. 14:45
 24/27 anonim ***** válasza:
85%

Én 34 vagyok és nem akarok gyereket, illetve nem hiszek a házasságban. Nem is találok olyat aki ezeket elfogadná. A korombeli nők háromnegyedének egyetlen életcélja a gyerek. Én nem vagyok apatípus.

34 ffi

2012. jan. 2. 15:31
 25/27 anonim ***** válasza:

azt ki mondta, hogy esetleg nem nemrég szakított? vagy az utolsó kapcsolat után még nem talált neki megfelelőt? vagy, hogy közben nem esnek be kalandok? nem biztos, hogy fűnek-fának terjeszti.

kérdező, te meg valószínűleg nem kellesz neki...

2012. jan. 5. 21:32
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem kellek neki? Akkor nem próbált volna felszedni:-P
2012. jan. 5. 22:26
 27/27 anonim ***** válasza:

akkor meg mit nyavalyogsz, hogy nincs senkije? most az jobbat tenne a lelkednek, ha valaki mellől el kéne csábítani?

amúgy meg egyesek kb. mindenkit el akarnak csábítani, van nekem 36 éves haverom, nincs komoly kapcsolata, se felesége, az ágya meg átjáróház. és mikor volt "komoly" kapcsolata, akkor is az volt, ergó, sose volt igazán komoly, nála a megcsalás kicsit se számított soha.

2012. jan. 7. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!