Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiúra azt mondjátok, hogy sármos, azzal mire céloztok, mit is jelent ez pontosan?
Azt hogy jóképű, jól néz ki.
Nekem most újabban nagy kedvenc az olimpiai vívónk: Szilágyi Áron.
Hmm de még mennyire tetszik...
nyert egy aranyat és hirtelen minden csaj nedves lesz tőle:)
persze megértem, csípem a srácot, de azért én nem látom rajta h annyira jól nézne ki.
Hihi, deeee jól néz ki. Szép kék szemei vannak, a fogai tökéletesek , meg nekem amúgyis a fekete hajú pasik a gyengéim.
De amúgy néhány úszót is elfogadnék ahogy az előbb is néztem őket, vagy a kézi csapatból is volt 1-2 jó. xD
Gyurta Dani is jó, ha már itt tartunk! :D
Amúgy nekem a sárm nem csak egy helyes pofiból és kidolgozott testből áll. Ha nem tudja használni az adottságait, akkor egy lyukas garast nem ér az egész. Tehát kell a pozitív, energikus kisugárzás, egészséges önkép, bugyiletoló nézés, pajkosság, vidámság, és hogy áradjon belőle a férfiasság :)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!