Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek mondjátok h nem igaz. Terhes lehetek? (Lenn)
Figyelt kérdés
2 napja lefeküdtem a párommal,csak az a baj h sehogy sem védekeztünk. És fáj az alhasam, de ezt lehet h csak bemagyarázom magamnak de azt nem h a mellbimbóm fáj ha hozzáér akármi is.
Szerintetek.
17L
2012. júl. 22. 21:45
2/10 anonim válasza:
NEM IGAZ hahaha.... mondhatom.... de ennek mi értelme van te!!??! ostoba! AZ LEHETSZ ÉS KÉSZ. tudod ez történhet, ha nem védekeztek. nem tudom ezen mit tagadjunk le!!!!!!
3/10 anonim válasza:
jaj hát most meg kéne nyugtatni a kérdezőt hogy nem lehet terhes...:D
4/10 anonim válasza:
LOL
Oké, XXI. századbna élünk. 72 órás tablettáról nem hallottál? XDDDDDD Komolyan akkorákat lehet aszalni ezeken...
5/10 anonim válasza:
Igen,lehetsz terhes.Ha meg peteérésed volt akkor tuti.
6/10 anonim válasza:
ha nem akarsz terhes lenni, akkor miért nem védekeztetek?
kicsi vagy te még a szexuális élethez..
7/10 anonim válasza:
-.-" én 14évesen(amikor elvesztettem) már akkor tudtam, hogy VÉDEKEZNI IGENIS KELL!!!!, védekeztem is. HOGY LEHET, HOGY 17(!!!) ÉVESEN EZZEL NEM VAGY TISZTÁBAN??? de most nem leszek f*sz... menj el nőgyógyászhoz mielőtt lejár aza bűvös 72óra... ha meg lejárt akkor is menj el, legalább ad tanácsot. mondhatnám, h ez nem igaz, de hazudnék. könnyen terhes lehetsz :S
8/10 anonim válasza:
ők élvezkednek, mi meg dolgozzunk azon h neki még jobb legyen
9/10 anonim válasza:
Még nem vagy, de lehetsz, ha nem mész el a nőgyógyászhoz és veszel be egy 72 órás tablettát, amíg még időben vagy. Egyébként pedig én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: védekezés. Mindig. Ha nincs gumi kéznél, inkább ne szexeljetek, mert az abortusz vagy egy gyerek felnevelése rosszabb/nehezebb, mint kibírni szex nélkül.
10/10 anonim válasza:
Nem cseszegéllek ,mert tudom milyen rossz ilyen dilemmában lenni.Lehetsz terhes persze,de azért máskor védekezzetek,egy gyerek felnevelése többe kerül mint egy óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!