Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellnem kéne, hogy izmos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kéne, hogy izmos, sármos férfiként prostituálthoz megyek? Vajon ő mire gondol ilyenkor?

Figyelt kérdés
190 centi magas vagyok,kidolgozott testem van,sokan sármosnak,jóképűnek mondanak,az ágyban is jó vagyok.(biztos le fognak egoistázni,de valóban ilyen vagyok) Nemrég szakítottunk a párommal,és már nagyon érzem a szex hiányát.Új párkapcsolatot nem akarok egyenlőre,bárokban,rendezvényeken inkább nem ismerkedek,mert ott kellemetlen meglepetésekbe is futhatok..(nemibeteg nő,stb) Tinilányokat se akarok szédíteni,az becstelenség szerintem. Ìgy csak az maradt,hogy prostituálthoz megyek.Végülis tőle azt kapom amire vágyok,szenvedélyes szeretkezést egy felszabadult hölggyel.Egy igényes,lakásosra gondoltam,sajnos annak megvan az ára.Ami érdekel,az az,hogy megéri-e,szégyellnem kell-e magamat,és vajon mire gondol a prosti,ha egy jó külsejű férfi megy hozzá? 27/F

2012. aug. 26. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hogy szégyelled-e? Hát én azt honnan tudjam?
2012. aug. 26. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, rosszul olvastam a kérdésed.
2012. aug. 26. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
ha ilyenek az adottságaid, akkor biztos találsz alkalmi kapcsolatra nőt, biztos nem mind nemi beteg, meg ugye gumit használsz
 4/12 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy szégyellnem KÉNE-e magam ezért?
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja,jóakkor semmi.Igen találhatok,de az sok "macera"
2012. aug. 26. 22:07
 6/12 ASOT ***** válasza:

nem teljesen mindegy???

fel sem kéne tenned ilyen kérdést. tudod jól h többségében nem kapnál pozitív választ.

gumit vigyél.

2012. aug. 26. 22:11
 7/12 anonim ***** válasza:
hááát, én nem mennék prostihoz, hogy mit gondol? pénz jár a fejébe és kész, csak azért csinálja
 8/12 anonim ***** válasza:

nem tudom, neked ki véleménye fontos, mert mi itt csak idegen emberek vagyunk

de én biztos nem foglalkoznék olyan férfival, akiről megtudom, h prostinál járt korábban, ha ez segít valamit...

persze, el lehet titkolni, de azért, na, érzed..

vagy tedd ki a képed társkeresőre, le se tudod magadról vakarni a nőket

9/12 anonim válasza:
:D Macerás?? Majd az lesz macerás ha ki kell magyaráznod magad "az igazi" elõtt ha rájön, hogy prostiztál. Egyébként meg szerintem tök gáz ha egy pasi ku..vázik, lehet az luxusku..va, vagy egy útszéli. A prosti mit szól? Biztos örül, hogy van egy olyan hülye mint te, aki jól néz ki és mégis prostit hív...
2012. aug. 26. 22:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Veled mar alapbol baj van! Eloszor is egy normalis norol akivel egy szorakozo helyen vagy barhol osszejonnel elore feltetelezed hogy nemibeteg? ES A PROSTI AZ NEM BETEG? Ha igenyes ha nem! Ne haragudj tobb tucat ferfit megdug hetente es nem ker toluk papirt szerintem hogy egeszsegesek-e? Kulonben meg tenyleg erdekel hogy a prosti rolad mit gondol? De az nem erdekel hogy egy valamire valo no mit gondolna rolad ha megtudna prostival voltal?? Hu szedd ossze magad pasikam! Tedd rendbe az ertek iteleteidet! Nem csak attol jo egy pasi ha izmos es sarmos.. Agya is kell hogy legyen! Remelem engem elkerul messzirol az ilyen pasi! Az Isten mentsen meg Toled es a hasonloktol! (egy jo no akinek agya is van!)
2012. aug. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!