Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom, hogy nagyon gáz. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nagyon gáz. Mit gondoltok? Nem tudok mit tenni.

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a Naruto nevű anime-t és mangát. Egy ideje nem tetszik senki, viszont egyre többet nézem az előbb említett sorozatot. Úgy érzem, mintha lenne valami vonzódásom a főszereplőhöz, Narutohoz. Létezik ilyen, vagy csak bemesélem magamnak? Kinövöm? Mi lesz? ://

15/L

2012. aug. 26. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 15 éves vagy, szinte gyerek. (attól eltekintve, hogy a többi "szinte még gyerek" 15 éves néha dug mint a kisnyuszi---> nem kötelező ezekre hasonlítani) De so-so majd elmúlik.
2012. aug. 26. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
otaku vagy :D
2012. aug. 26. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Megnyugtatlak, hogy anno én Inuyashába voltam őrülten szerelmes (kb. 13 évesen) nyugi elhiheted kinövöd majd ! Vagy nézz olyan pasi után aki hasonlít rá ! De úgyis kinövöd hát én emlékszek _bármilyen gáz is- mennyire oda voltam érte! Na elmesélem csak hogy megnyugodj! (:

-6 évesen megláttam a bemutatóját, megtetszett, megjegyeztem hány órától lesz, aztán állandóan néztem.

-Később, (csakmert anyaék nem tudtak aludni a tv-től) külön szobába kérettem magam, csak Inuyasha miatt! (holott gyűlöltem egyedül aludni) ér még az ismétlést is megvártam.

-Aztán megijedtem, hogy nem múlik ez a rajongás..

És voala már nem 'szeretem' és am Te sem szereted! Ez csak rajongás, majd elmúlik! =)

2012. aug. 26. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ui. Én is 15 vagyok, és am jaja elsőnek igaza van!
2012. aug. 26. 22:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat kb. ez olyan ,mint h Johhny Depp jo pasi meg minden,osszefutni sem lenne rossz.De tudjuk,h ez lehetetlen,mint ahogy az is,h egy animevel osszefuss.
2012. aug. 26. 22:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Sok lány vonzódik filmszínészekhez, énekesekhez vagy például a tanárához is stb. De ezeket a dolgokat előbb-utóbb mi lányok kinőjük :) Igaz az már ritkább, hogy valakinek manga figura tetszik meg, de biztos nem az első vagy ezzel a dologgal.

Tehát ne aggódj, szerintem ez még normális! Csak másoknak nem Narutó tetszik, hanem valaki más.

2012. aug. 26. 22:16
 7/12 anonim válasza:
100%
Kinövöd :) 15 évesen én Edward Cullen-be voltam beleesve, de azóta kigyógyultam. Ne aggódj, van ilyen még akkor is ha van pasid vagy idősebb vagy. A fiúk is megbámulják a lányok seggét, attól függetlenül hogy van-e barátnőjük vagy nincs. Ez természetes, csak mi lányok nem a seggre utazunk - öhm... vagyis nem mindig ;) A lényeg, hogy Naruto csak a tévében létezik, helyes pasit viszont sokkal közelebb is találni.
2012. aug. 26. 22:17
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 26. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Létezik , nekem a mai napig bejön Saber /Fate/Stay Night/-ból.Pedig már jórég elmúltam 15 .

Feleségem mindig conokra sabernek öltözik , azt utánna este mehet a cosplay ****(+18).

Ennyi !

2012. aug. 27. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Gáz egy kicsit, de majd elmúlik.. :D

Mondjuk énis néztem azt a sz@r rajzfilmet, de annyit, hogy már sorozatfüggő lettem tőle, így muszáj volt megállnom, hogy ne nézzem..bár nagyon nehéz volt leszokni.. :D

2012. aug. 29. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!