Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan csinos és rendes lányok, akiknek nincs párjuk?
úgy veszem észre, hogy nagyon kevés csinos és rendes lány van, és ők általában már foglaltak, pont azért mert értékesek.
van még esélyem ilyen lányt találni?
az utóbbi fél évben nagyon kiábrándultam a nőkből.
pedig nem érzem, hogy lehetetlen lenne nekem megfelelni...
különben meg nincs semmi értelme görcsösen keresni. ismerkedésre nyitott vagyok, ennyi.
30-as vagyok.
Mert olyanok találnak meg akiknek csak futó kalandokra kellenék és abba meg nem megyek bele. Hát ezért nincs.
ma 13:39
Igazi barátság. Ismered ezt a fogalmat, vagy ez jobban hasonlít nálad egy egyiptomi ősíráshoz?
"Igazi barátság. Ismered ezt a fogalmat, vagy ez jobban hasonlít nálad egy egyiptomi ősíráshoz?"
Szerintem jobban ismerem, mint te, ugyanis ha az igazi barátaim velem esetleg ilyen dolgokat osztanak meg, azt nem terjesztem világgá egy tanácsadó portálon még névtelenül sem, nem pletykálom ki másokkal, hanem megtartom magamnak, mert másokra nem tartozik, csak arra a két emberre, akik között megtörtént a dolog.
A névtelen tanácsadó oldalaknak pont ez a lényege. Névtelenül adunk tanácsot a saját élettapasztalataink alapján. És saját alatt értem azt, amiket mi élünk meg és amiket az ismerősi körünkben látunk, hallunk, tapasztalunk. Azért kérdezünk és válaszolunk névtelenül.
A felesleges kukacoskodásod igazán fárasztó. Akkor te ne oszd meg és ne is olvasd, mert sok itteni tanács szentségtörés.
ma 17:36
az utolsó leírta helyettem a dolgot...névtelenül, senki nem tudja ki vagy, elmondod, hogy ismersz olyat aki volt több fiúval mégis egy rendes lány. Marha nagy bűn, az álszentség, na az nagyobb...
38=34?
egy tanácsot tudnék adni, ha komoly kapcsolatot akarsz nem biztos hogy a legeslegjóképűbb macsókkal kéne kezdened, mert nyilván nem olyan nő vagy, aki velük egyenrangú. (Ha olyan lennél nem esne nehezedre komoly kapcsolatot keresni)
ja igen. te olyan nő vagy, csak a csúnya gonosz pasik csak kalandra akarnak téged. szánalmas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!