Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan csinos és rendes lányok, akiknek nincs párjuk?
úgy veszem észre, hogy nagyon kevés csinos és rendes lány van, és ők általában már foglaltak, pont azért mert értékesek.
van még esélyem ilyen lányt találni?
az utóbbi fél évben nagyon kiábrándultam a nőkből.
Kellene a francnak.egy olyan lány, akinek.ha nincs kapcsolata de.viszket a puncija akkor dug egyet. Fél èvente 3 pasi? Akk èvi 6 mondjuk, 3 év alatt majdnem 20. A francnak sem kellene egy ilyen csaj. Ez minden, csak nem értékes nekem. Fordítva nem tudom mennyire örülne, ha nekem lett.volna előtte 10-20 csaj meg..
Egy ilyen nő max csak szórakozásra jó.
20F
Látom ideértek a normális emberek is.
Hogy az utolsó kérdésre válaszoljak: a nők ezt nehezen tudják elfogadni. Ezért is tettem fel a költői kérdést, hogy amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek... a nők meg hajlamosak Jupiternek képzelni magukat.
Első vagyok.
Gondolom azért nincs barátnőd, mert azonnal ítélsz. Nem azt mondtam, hogy lefeküdt a fél baráti körrel. Egyszerűen volt a tágabb ismeretségi körben több szingli srác, akik a párom ismerősei, mi mutattuk be nekik. Többen is érdeklődtek utána, volt egy 2 éves kapcsolata is, azon kívül még egy sráccal feküdt le 3 hét járás után. A többiekkel randizott, aztán mikor fel kellett volna vállalni a dolgot mind leléptek. Ez messze van a ribanctól, de te ezt látatlanban jobban ítéled meg ugyebár.
A gyerekest pedig úgy értem, hogy volt, aki ezt vágta hozzá. Valóban kicsit olyannak tűnik, de egyetemre jár, dolgozik, komoly kapcsolatot keres.
Ezzel mégis mi a bajod Mr Tökéletes?
nincs semmi bajom a barátnőddel. biztos meg fogja találni a párját. ha olyan amilyennek mondtad még fogadni is mernék veled, hogy 1 hónap múlva már boldog párkapcsolatban fog élni!
és nem vagyok mr tökéletes...
én nem 20 éves vagyok már.
mellesleg jól látod, az emberek éretlenek 0-26 éves korukig. (a lányok is!!!) és kevés kivétel van sajna.
lehet hogy várnom kéne pár éve, hogy lelkileg és mentálisan is érettebb legyen a korosztályom?
Szerintem meg ha valaki ennyire nem talál párt és ennyire kiábrándul, akkor őbenne van a hiba. Reménytelen esetek is találtak párt maguknak az ismerősi körömben és boldogok. nem is került olyan marha sok időbe.
De nyilván neten panaszkodni könnyebb, mint keresgélni. Tapasztalataim szerint a hozzád hasonlók azok, akiknek tipikusan senki sem elég jó, senki sem elég rendes, aranyos, szép vagy makulátlan előéletű. Nah ők maradnak egyedül.
Talán magadban kéne keresni a hibát és főleg abban, ahogyan másokról vélekedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!