Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan csinos és rendes lányok, akiknek nincs párjuk?
Figyelt kérdés
úgy veszem észre, hogy nagyon kevés csinos és rendes lány van, és ők általában már foglaltak, pont azért mert értékesek.
van még esélyem ilyen lányt találni?
az utóbbi fél évben nagyon kiábrándultam a nőkből.
2012. aug. 26. 10:20
1/46 anonim válasza:
Pl a barátnőm, 23 éves és szingli 3 éve. Sajnos sosem a megfelelő pasit választja ki, ráadásul sokat a közeli ismerősi körből, ami a pasiknak nem gáz, de valahogy tartósan senkinek sem kell. Kicsit gyerekes a viselkedése néha, ezt is rótták már fel neki.
2/46 anonim válasza:
Szerintem ritkán, de van. Én meg pont ugyanezt gondolom, csak a fiúkkal...
3/46 A kérdező kommentje:
Értem, szóval kalandjai vannak az ismerősi köréből, többek szerint gyerekesen viselkedik.
És ezek után rendes lány?
2012. aug. 26. 10:26
4/46 A kérdező kommentje:
2: és igazad is van! csak a fiúk nem érdekelnek engem...
2012. aug. 26. 10:27
5/46 anonim válasza:
Nekem sincs párom már nagyon régóta, amin csodálkoznak is az emberek. Ha nagyon akarnám, lehetne, de azok nem kellenek, akiknek tetszem. Ha meg ritkán nekem tetszik meg valaki, ott meg az ő részéről nincs meg az, ami szükséges lenne egy kapcsolathoz. (21/L)
6/46 anonim válasza:
Akinek van kalandja, az nem rendes lány? Csak aki otthon ül a toronyszobában és a neve Csipkerózsika?
7/46 A kérdező kommentje:
6: az ilyen hozzáállástól ábrándultam ki az emberekből.
2012. aug. 26. 10:36
8/46 anonim válasza:
7-es, akkor talán kezdj más emlősökkel. Ilyenkor jön, hogy a kutya az emeber legjobb barátja, meg sok eb többet ér, mint a sok szemétláda ember, stb. stb.
9/46 anonim válasza:
Rendes lánynak mi számít? Ha soha senkivel nem próbál ki semmit, normál határokon belül majd 40 évesen 2 gyereket meg a férjét otthagyja mondván marha rövid az élet és én nem is éltem? Nem tudom hány éves vagy. Én 17 évesen ismertem meg a párom, most 23 évesek vagyunk, nagyon szeretjük egymást, közös életbe kezdtünk amit soha nem felejtünk már el ha úgy alakul, de benne van nálunk is az esély, hogy később bármi történhet. Egyikünk sem tudja, hogy milyen más, akármilyen téren nem csak szexuálisan,és amikor a biológia beindul, lehetsz akármilyen okos és művelt vagy civilizált, ott akkor nem számít semmi. Nem érdemes "rendes lányokra várni" Igenis ki kell próbálni, (nem alkalmi kapcsolatokra gondolok)mindent, hogy tudd, na ő rendes lány volt és később majd értékeled az olyat is. Ha csak a hibákat keresed soha nem leszel boldog, ugyanis hiba nélkül nincs ember, a hibákat pedig ki lehet küszöbölni. Erős kijelentés a kiábrándultam a nőkből mondatod. Ismered a világ összes nőjét, vagy csak a diszkós lánykorú egyedeket? Azok akikre te gondolsz hogy szeretnél, nem az utcán járkálnak, sajnos.
10/46 anonim válasza:
Kedves kérdező! Talán azt várod, hogy egy lánynak te legyél az első minden szempontból? (járás, szex) Mert arra várhatsz, hacsak nem akarsz 11 évesekkel lefeküdni...
Attól még valaki lehet rendes, hogy mikor nincs barátja, együtt van férfiakkal. Ez csak akkor gond szerintem, ha összejön egy fiúval komolyabban, és utána is folytatja ezt. Nekem például fontos a hűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!