Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha alkalmiként van megbeszélve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alkalmiként van megbeszélve, akkor miért tér el tőle az egyik fél?

Figyelt kérdés

Általában időhiány miatt alkalmi kapcsolatot szoktam keresni. Így is van megbeszélve előre, meg is történik. Ha jó volt, akkor esetleg még egyszer-kétszer összefutunk. Már nem tudom hányadik eset, hogy a nő zaklatni kezd utána. Találkozzunk, menjünk el erre-arra, stb. Ha megmondom neki, hogy előre megbeszéltük, csak alkalmi kapcsolat lehet, ő is azt akarta, akkor jön, hogy én mekkora féreg vagyok, meg csak kihasználtam. Ha előre meg van beszélve, akkor mi változik meg? Ő is ezt akarta, meg én is.

Általában erre férfi társaimra panaszkodnak, mert belehabarodik a nőbe, aztán megy utána, mint a pincsi kutya, de mint megtapasztaltam már nem egyszer, ez is egy oda-vissza labda. Tehát, ha megvan beszélve, akkor miért nem tud úgy maradni? Komolyan mondom, lehet ilyet már nem is lehet találni.

2012. aug. 26. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod jól, hogy az kell nekik amiért kaparniuk kell. Ebben a helyzetben te vagy az elérhetetlen akit elérhetővé kell tenni.
2012. aug. 26. 00:51
 2/5 A kérdező kommentje:
De nincs rá időm, hogy foglalkozzak értelmesen velük, ezt sem értik meg. Egy-két napig elvagyunk, jól érezzük magunkat. Próbáltam már normálisan, és teljes csőd lett a vége, meg sírás-rívás. Vannak szükségleteim, nem tagadom, de ezzel nem fájdalmat akarok okozni...
2012. aug. 26. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Így már én is jártam, egyszer elég volt. Mániákusan rám mászott, és egyszerűen nem tudtam levakarni magamról. Azóta nem akarok alkalmi kapcsolatot. :)
2012. aug. 26. 01:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából kicsit hosszabb, szex kapcsolattal is próbálkoztam, de ott is ez merült fel, úgyhogy hanyagoltam. Az jobb lenne, csak a veszélye is nagyobb. Pár év múlva már javul a helyzet, onnantól már mehet más.
2012. aug. 26. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Pár év múlva? Ez alatt mit értesz?

Én nő vagyok, és én is csak szexkapcsolatot keresek, vagy egy nyitottabb, kötelezettségmenteset, mivel nekem se lenne túl sok időm a partneremre, de valahol legbelül, egy komoly társra vágyok!

Úgy gondolom, hogy sokan belemennek, egy nyitott kapcsolatba, azért a kis falatért, amit a másikból kaphatnak, persze, mivel bennük már az elején mocorog valami, úgy gondolják ez is több, mint a semmi, és ez csak idővel rosszabb lesz!

Én is így jártam az "exemmel", mint te Kérdező! Az elején megmondtam neki, h én soha nem leszek képes rá komoylan gondolni, egy évet voltunk "együtt", mikor "szakítottunk" én voltam h...e k...a!

Szerintem az ilyen kapcsolatok egyszerűen csak nem működnek!

Keress alkalmit, akit utána soha nem keresel, ill. nem látsz, vagy marad az önmegtartóztatás...

2012. aug. 26. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!