Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van "joguk" azt kérni tőlem...

Van "joguk" azt kérni tőlem hogy költözzek ki egy hétre, mikor nem ez volt megbeszélve?

Figyelt kérdés

Ismerőseim (egy pár) befogadtak pár hónapja, azóta úgy fizetünk hogy ők a (magas) bérleti díjat, én meg a rezsit + közös költséget (35 ezer kb, tehát nem kevés).

Rendesen fizettem mindent, eléldegéltünk egymás mellett.

Kb. 2 hónapja mondja a srác, hogy jönnek a szülei majd egy hétre látogatóba, akkor át kéne költöznöm hogy az én szobámban tudjanak aludni - a lány felajánlotta, hogy mehetek nyugodtan az ő másik lakásába, mert azt ő úgyse használja. Én ebbe bele is egyeztem, nem tehettem mást. Rá pár napra mondják, hogy sztornó, találtak más megoldást: a srác egy haverjánál lesznek elszállásolva a szülők.

Tegnap, hétfőn mondták hogy van egy kis bibi: LEHET(!) annak a srácnak mégsem lesz szabad a lakása (vizsgájától függ). Teszem hozzá, a szülők MOST SZOMBATON jönnek egy hétre. A lány ismerősöm mondta, az ő lakása most kiesik, mert elkezdték festeni(!), és legyek már szíves találni valami alternatívát hogy tulajdonképpen elmenjek innen.

Nagyon eldurrant az agyam, bár nem mutattam elsőre. Itt a vizsgaidőszak, holnap lesz egy hatalmas vizsgám, egyébként dolgozok is, remegek az idegtől. Szerintem nem nekem kéne az utolsó pillanatban szervezkedni, idegeskedni, hanem igenis nekik egy B tervvel előállni! Teljesen tanácstalan vagyok, 1 ismerősömet tudom ma kicsit később megkérdezni, már a sírásroham kerülget.

Nagyon visszás a dolog, mert ugye már egyszer "beleegyeztem", de ők visszavonták, és ott egyébként is adtak alternatívát, de így... ráadásul hogy még fizetek is havonta nem keveset... (szerződésünk nincs, hülye voltam, tudom, gondolhattam volna hogy ezeknek semmi felelősségtudatuk nincs...)

Vagy legyek pofátlan, mondjam meg kerek-perec hogy ők találjanak más megoldást és ne b*szogassanak vizsgaidőszak közepette?

2012. jún. 12. 08:07
 1/1 anonim válasza:
79%
Nos szerintem azért kérdezösködj te is ! De ha nem jársz sikerrel akkor felteheted a kezed hogy mondván srácok ti kavartatok össze vissza! Anyukáék meg aludjanak a drága kicsi fiuk és a menyük közöt igy legalább a családi kötelék is szorosabb lessz! XD Utálni fognak mint állat de álljon már meg a menet ha te is fizetsz akkor szépen hagyanak békén ráadásul pont vizsgaidöszak közepén ök se gondolták komolyan! Kérdem én mi vagy? Cserepes virág hogy tetszésük szerint ide oda rakosgassanak?
2012. jún. 12. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!