Melyik kerültbe költözzek Budapesten?
Én a 13.ban szeretek legjobban lakni, (Angyalföld) közel van mindenhez. Nagyon sok ismerősöm lakik erre és mindenki szereti.
A 11-ben is jó volt lakni, de annak már vannak eléggé kieső részei, pl Gazdagrét ahol szintén laktam, nyugis, csendes környék nagyon cool kis háziorvosi rendelővel, de eléggé kieső, csak busz visz arra.
Az 1. kerület is jó, de drágább.
Ennél beljebb a belvárosban drágábban lehet bérelni, hangosabb is és egyes részek parásabbak.
a 13ban azért vannak húzós részek is, jól meg kell nézni a környéket, mielőtt kiveszel ott egy lakást.
én a 11et ajánlom, csendes, nyugis, biztonságos, közel van mindenhez, jó a közlekedés. A Móricz Buda második legfontosabb csomópontja a Moszkva után. rengeteg busz, villamos végállomása van itt, szinte bárhova el lehet jutni 1 átszállással, még a külsőbb részekre is.
50 plusz rezsiért egész normális lakásokat lehet találni. akár panelt, akár polgári házban lévő lakást.
az igazi belváros, a pesti rész is jó közlekedésileg, de nagyon zajos, és kevés a zöld terület, én ott megfulladnék.
itt, ha kinézek az ablakon csak fát-bokrot, parkot látok, közel a Dunapart, Kopaszi gát, Feneketlen tó, de ugyanígy pár perc alatt kijutok a 6os villamos megállójába, amivel fél órán belül ott vagyok a legfontosabb helyeken.
Zuglót javaslom én is.
Ha a C kategóriára gondoltál, akkor szerintem Zugló az átlag alatti fertőzöttségű...
Bűnözésnél szerintem jó az arány, igaz hozzánk 2x próbáltak betörni, 1x nem siekrült, egyszer meg szerintem egy hajléktalan jöhetett, mert a felakasztott kolbászt elvitte a tárolóból, a BOSCH ipari fúrógépet amin gyakorlatilag átlépett, meg otthagyta...
Igaz Zugló nem belváros, de tömegközlekedéssel 10-15 perc. Szerintem nagyon jól el van látha közlekedési kapcsoalttal, minden főbb úton jár több járat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!