Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány unokatestvérem szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány unokatestvérem szereti magát megmutatni. Hogy aknázhatnám ki a helyzetet, lányok, mit vennétek szívesen?

Figyelt kérdés

Fiatalabb lány unokatestvérem van, és sokszor vagyunk egymásnál, csak kettesben is. (Szoros családi viszony.) Teljesen semlegesek vagyunk egymás számára olyan téren, hogy bármelyikünk "járna" a másikkal / arra vágyna, hogy lefeküdjön vele. Szerintem pont ez a szabadság teszi, hogy mondhatnám büntetlenül mutatkozik előttem bugyiban, vagy akár melltartóban is.

Direkt megfordul, mellém fekszik, akár egy merész bugyiban is, de nagy ritkán tangában.

Látom rajta, hogy keresi a lehetőséget erre, mert élvezi. Lányok, jól érezhetem? :) És hogyan hozhatnám ki ebből a szituból a legtöbbet? :) (Persze hogy a képoszta is megmaradjon...)

2012. aug. 23. 19:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ezt csak én érzem enyhén abnormálisnak?
2012. aug. 23. 19:19
 12/21 A kérdező kommentje:

A fene egye meg...

Láttatok Ti már erotikus filmet?? XD Pl. Emmanuelle, hogy csak a jók közül említsek. Ha tetszik, abnormális vagyok? :D

Lehetne, hogy visszaszívom a kérdést? :)

2012. aug. 23. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Üsse kő, én megkufircolnám. Miért ne? Mert a többség azt mondja, hogy nem helyes? Vigyázz, ne csináld fel, mert az tényleg nem a legjobb eset, de egy kis kufirc belefér. Engem a lány unokatesóm tanított meg csókolózni. Én 13 voltam, ő meg 17. Nincs abban semmi. Hadd szóljon. :DDD
2012. aug. 23. 19:32
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
családon belüli szex? köszi, nem kérek belőle.
2012. aug. 23. 19:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyébként ha cigány vagy akkor sem gond ők felcsinálják a saját testvérüket is.
2012. aug. 23. 19:55
 16/21 deresdawe válasza:

"Egyébként ha cigány vagy akkor sem gond ők felcsinálják a saját testvérüket is."

Mi az hogy nem gond??!!

Had szaporodjanak tovább ezek a retkek, igaz? 14F

2012. aug. 23. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Félreértesz... Itt arra céloztam hogy a cigányoknál divat a vérfertőzés.
2012. aug. 23. 20:00
 18/21 anonim ***** válasza:

a vérfertőzés tulajdonképpen egy biológiai kifejezés, amit átvittek a társadalmi életbe és törvényekbe, jogszabályokba.

Azaz, vérfertőzésről konkrétan akkor beszélünk ha családtagok között történik az eset és gyermek születik belőle! Mivel nagy eséllyel genetikai hibái, betegségei lesznek a gyermeknek.

Más tészta, hogy a vérfertőzést a 20. században átértelmezték és etikátlannak minősítették, így a hétköznapokban ezt a szót használják arra is, ha valamilyen intim viszony van a családtagok között.

2012. aug. 23. 21:46
 19/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk ennyi erővel megkérdezhettem volna a mákos guba receptjét is, mert annyira kaptam releváns válaszokat. :)

Aki vérfertőzést, meg szexuális aktust fantáziál, mikor a 2. mondatban kikötöttem, hogy ez kizárt, hát izé.. ő... :D

Az én kérdésem játszótér volt, de kis huncutok, másét azért legközelebb ne OFFoljátok szét! :D

2012. aug. 23. 23:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem az egyébként tök normális amit csináltok. Csak így tovább. :D
2012. aug. 23. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!