Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány unokatestvérem szereti magát megmutatni. Hogy aknázhatnám ki a helyzetet, lányok, mit vennétek szívesen?
Figyelt kérdés
Fiatalabb lány unokatestvérem van, és sokszor vagyunk egymásnál, csak kettesben is. (Szoros családi viszony.) Teljesen semlegesek vagyunk egymás számára olyan téren, hogy bármelyikünk "járna" a másikkal / arra vágyna, hogy lefeküdjön vele. Szerintem pont ez a szabadság teszi, hogy mondhatnám büntetlenül mutatkozik előttem bugyiban, vagy akár melltartóban is.
Direkt megfordul, mellém fekszik, akár egy merész bugyiban is, de nagy ritkán tangában.
Látom rajta, hogy keresi a lehetőséget erre, mert élvezi. Lányok, jól érezhetem? :) És hogyan hozhatnám ki ebből a szituból a legtöbbet? :) (Persze hogy a képoszta is megmaradjon...)
2012. aug. 23. 19:05
3/21 anonim válasza:
Te normális vagy? Szólj neki, hogy öltözzön fel. Azért mégis csak az unokatestvéred, ez nem normális, főleg ha neked ilyen gondolataid vannak.
4/21 anonim válasza:
ti betegek....vagytok...vérfertözés, te àllat, gondolkozz màr egy csöppet! Vagy cigànyok vagytok? Akkor nem szoltam, csinàljàtok:D
5/21 anonim válasza:
Adjál neki csak vigyázz fel ne csináld. Egy igazi kis csiszolatlan ribizlire akadtál.
6/21 anonim válasza:
Ugye tudod hogy ez nem normális?
7/21 anonim válasza:
Mit akarsz kihozni a szitubol? ( Föleg a káposztás dolgot nem érte.) Kérem, fogalmazz egy kicsit világosabban.
8/21 anonim válasza:
Meztelenkedj előte te is meg beszélj rőla hogy mit gondol a rokonok kőzti szexről . aztán kérdezd meg csinálna e ijet . aztán vesd fel hogy dugjatok persze ehez nagyon szoros kapcsikel és nyitolegyen de nagyon. sok sikert hozá
10/21 anonim válasza:
Azért reménykedem hogy kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!