Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon fura ha tetszik az unokatestvérem?
Unokatestvérek vagyunk,tudom évek óta nem találkoztunk,néha beszélünk facebookon és úgy érzem beleszerettem,nagyon helyes csak sajnos unokatestvérek vagyunk,ez nagyon ciki?Én sem vagyok csúnya lány meg semmi,de ezt tuti nem mondanám el neki,mert vagy kiröhögne vagy hülyének nézni,esetleg mind2..
Tanácsok?Ti voltatok már hasonló helyzetben?
Nem gáz,mi is állandóan keveredünk egymással!
Már azt sem tudjuk ki kivel..Meg minálunk az édestestvérek is keverednek,úgyhogy ne aggódj egyáltalán nem fura!
Üdv: Lakatos család
Nem vagyok cigány,és hál istennek senki nem az a családból!
Tudom hogy nem kéne így lennie,és ez nem jó dolog és nem vezetne sehova,de mit csináljak? Beleszerettem,ez ellen nem tudok mit tenni..:/
00:40: Köszi,nem dehogy akarok gyereket,igazából csak megtetszett mert nagyon helyes,de a szülőknek és neki sem fogom sosem elmondani,nagyon lejáratnám magam,és ráadásul nem is lenne értelme,mert ebből úgy sem lesz semmi..
Így sem találkozunk sokat,ő elég messze lakik tőlünk utoljára 8 éves koromban találkoztunk talán,néha beszélünk facebookon,de ott sem sokat!
Szerintem igen,ez csak egy ilyen átmeneti dolog lehet,de nem szeretném megpróbálni mert tudom hogy nagyon csúnyán beégnék az egész család előtt,amit nem szeretnék,így inkább hagyom..
Most ő is mit tudna rá mondani? Mer oké lehet még tetszenék is neki,de azért még is unokatestvérek vagyunk,és rokonok szóval nem hiszem hogy ebből ő vagy én jól jönnénk ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!