Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kiderült a barátomról h az unokatestvérem. :S
uhh:S
azdurva.szegények:(sajnállak titeket
de nemértem hogy eddig miért nem tudtátok hogy unokatesók vagytok?
a harmadunokatestvérség viszonylag távoli rokonság..
h igy utólag derült ki ez sztem nem akkora gond...
mivel anyud tudja h együttvagytok és nem szolt semmit rá igy valószínűleg őt nem zavarja, így mást sem zavarná...
főleg igy nincs közöttetek vérrokonság...sztem nem vészes...
ha sima unokatesód lenne az már gáz lenne...
de ird le h milyen ágon rokonod..de sztem jo távoli..
ja amúgy ha én lennék és kiderülne a barátomról hát nem tudom..mi is 1 éve vagyunk együtt..de ilyen miatt nem hiszem h szakítanék vele, vagy ő velem
:/ Igen Beszélgettél már vele erről? Ha igen az kezdésnek nem rossz.
1. Az a helyzet hogy 3. unokatestvérrel már házasságot is lehet kötni a magyar törvények szerint.
2. Akár gyereketek is lehet majd ha a véretek miatt nem alakul ki összeférhetetlenség.
3. Van mikor egészséges a gyerek de sajnos van mikor valami rendellenességgel születik.
4. Van olyan ismerős a családba akik ugyanígy jártak mint Te és ők annyira szerették egymást hogy összeházasodtak de viszont nem lett gyerekük.
5. Am meg ma már azt is meglehet oldani örökbefogadással.
Ez ilyen valamit valamiért. Nehéz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!