Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kiderült a barátomról h az unokatestvérem. :S
ez nagyon távoli rokonság, genetikai veszélye nem nagyobb, mint idegeneknél (később a gyerekek szempontjából). ezt orvosként mondom (nem genetikus vagyok, de ennyit azért konyítok hozzá :P)
azt meg amgánemberként, hogy én sem voltam ott gyertyát tartani a dédszüleim, a nagyszüleim, a szüleim fogantatásánál, sőt a sajátoménál sem :) szóval persze, nem feltételezünk rosszaságot az őseinkről, de ha mindenki kérne az országban genetikai vizsgálatot, lehet érdekes dolgok jönnének ki, ki-kinek rokon, milyen fokon :) ha összeházasodtok majd, és szeretnétek gyereket, a SAJÁT MEGNYUGTATÁSOTOK érdekében felkereshettek egy genetikust.
15:03 vagyok..
megkérdeztem a barátom..azt mondta h 1 év után azért tuti nem szakítana..nem érdekelné:)
ezt gondoltam hozzáteszem h megnyugodj:)
abszolút nem gond ez a fokú rokonság
nyugodj meg teljesen, semmi baj nincsen, ha akarjátok simán folytatható ez a kapcsolat
gyerekvállalás esetén fel lehet keresni egy genetikust, de azt is inkább a megnyugtatásotokra, mert biztos, hogy emiatt semmi gond nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!